Στην φωτογραφία, από αριστερά προς τα δεξιά, όχημα VBL, δύο BMP-1 εξοπλισμένα με το δίδυμο αντιαεροπορικό Zu-23 σκεπασμένα με το καννάβινο κάλυμμα, BMP-1, και δύο M48A5 MOLF της 79 ΑΔΤΕ εκτελούν στατική βολή. (ΓΕΣ)

Από 09 έως 12 Φεβρουαρίου 2015, το προσωπικό Μονάδων και Ανεξάρτητων Υπομονάδων της 79 και 96 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής, εκτέλεσαν βολές φορητού οπλισμού, πολυβόλων, πυροβόλων αρμάτων και βολές Πυροβολικού στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης του προσωπικού των Ταξιαρχιών.

Άμεση βολή “οχτάϊντσου” οβιδοβόλου M110, με το χαρακτηριστικό αλέτρι απο πίσω. (ΓΕΣ)

Επιχειρησιακή Εκπαίδευση Μονάδων της ΠΕ/79 ΑΔΤΕ και ΠΕ/96 ΑΔΤΕ. (ΓΕΣ)

Επιχειρησιακή Εκπαίδευση Μονάδων της ΠΕ/79 ΑΔΤΕ και ΠΕ/96 ΑΔΤΕ. (ΓΕΣ)

Βολή τυφεκίου απο BMP-1. (ΓΕΣ)

Βολή πιστολιού 0,45. (ΓΕΣ)

Βολή κατά επίγειου στόχου με το αντιαεροπορικό σύστημα Rh202 των 20 χιλιοστών. (ΓΕΣ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: