Βολή οχτάϊντσου αυτοκινούμενου πυροβόλου M110A2. (ΓΕΣ)

Την εβδομάδα 16 έως 20 Νοεμβρίου 2015 διεξήχθη τετραήμερο επιχειρησιακής εκπαίδευσης από τους Σχηματισμούς της ΑΣΔΕΝ.

Στο πλαίσιο της εν λόγω εκπαιδευτικής δραστηριότητας εκτελέσθηκαν Τακτικές Ασκήσεις Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) μικρών κλιμακίων, δοκιμάσθηκαν τα μέσα πυρός με την εκτέλεση Βολών Βαρέων Όπλων Πεζικού και Βολές Πυροβολικού και αντιμετωπίσθηκαν επεισόδια ειδικής φύσεως όπως Υποστήριξης Διοικητικής Μέριμνας, Υγειονομικής Υποστήριξης και αυτασφάλισης μονάδων σε καταυλισμόΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση ΑΣΔΕΝΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση ΑΣΔΕΝΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση ΑΣΔΕΝΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση ΑΣΔΕΝΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση ΑΣΔΕΝΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση ΑΣΔΕΝΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση ΑΣΔΕΝΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση ΑΣΔΕΝΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση ΑΣΔΕΝΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση ΑΣΔΕΝΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση ΑΣΔΕΝΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση ΑΣΔΕΝ.Επιχειρησιακή Εκπαίδευση ΑΣΔΕΝΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση ΑΣΔΕΝΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση ΑΣΔΕΝ

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: