Ανεφοδιασμός της Φρεγάτας ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ (S) (F-462) απο το Πλοίο Γενικής Χρήσης ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ (Α-374) (ΓΕΝ)

Ανεφοδιασμός της Φρεγάτας ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ (S) (F-462) απο το Πλοίο Γενικής Υποστήριξης ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ (Α-374). (ΓΕΝ)

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώθηκε ότι από Τρίτη 28 έως Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014, εκτελέστηκε προγραμματισμένη επιχειρησιακή εκπαίδευση μονάδων του Στόλου, με τη διεξαγωγή της τεχνικής Ασκήσεως “ΑΣΤΡΑΠΗ 1/14”, σε περιοχές του Κεντρικού και Βορείου Αιγαίου, με συμμετοχή Φρεγατών, Πλοίων Γενικής Υποστηρίξεως, Πυραυλακάτων, Υποβρυχίων, Ελικοπτέρων, προσωπικού ΔΥΚ και Αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας.

το Πλοίο Γενικής Χρήσης ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ (Α-374) προσεγγίζει την Φρεγάτας ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ (S) (F-462) για να πραγματοποιήσει ανεφοδιασμό. (ΓΕΝ)

το Πλοίο Γενικής Υποστήριξης ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ (Α-374) προσεγγίζει την Φρεγάτας ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ (S) (F-462) για να πραγματοποιήσει ανεφοδιασμό. (ΓΕΝ)

Φρεγάτα Ναυαρίνον ΙΙΙ (F-461). (ΓΕΝ)

Φρεγάτα Ναυαρίνον ΙΙΙ (F-461). (ΓΕΝ)

Απονήωση ελικοπτέρου S70B6 απο τη Φρεγάτα Ναυαρίνον ΙΙΙ (F-461). (ΓΕΝ)

Απονήωση ελικοπτέρου S70B6 από τη Φρεγάτα Ναυαρίνον ΙΙΙ (F-461). (ΓΕΝ)

Ελικόπτερο S70B6 στο ελικοδρόμιο της Φρεγάτας Ναυαρίνον ΙΙΙ (F-461). (ΓΕΝ)

Ελικόπτερο S70B6 στο ελικοδρόμιο της Φρεγάτας Ναυαρίνον ΙΙΙ (F-461). (ΓΕΝ)

Ελικόπτερο AB-212. (ΓΕΝ)

Ελικόπτερο AB-212. (ΓΕΝ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: