Φωτογραφίες από τις βολές πυροβολικού στο πεδίο βολής Κιτίου

Ρυμουλκούμενο πυροβόλο TRF1 των 155 χιλιοστών. (ΓΕΕΦ)

Την 08 έως 11 Δεκεμβρίου 2014, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς, διεξήγαγε με επιτυχία τις προγραμματισμένες Βολές Πυροβολικού, στο πεδίο βολής Κιτίου.

Η δραστηριότητα, διεξήχθη με όλα τα ληφθέντα μέτρα ασφαλείας και ήταν επωφελής για το προσωπικό, το οποίο εκπαιδεύτηκε στις προβλεπόμενες διαδικασίες βολής.

Αυτοκινούμενα πυροβόλα Zuzana των 155 χιλιοστών κατά τις βολές Πυροβολικού στο πεδίο βολή ΚιτίουΑυτοκινούμενα πυροβόλα Zuzana των 155 χιλιοστών κατά τις βολές Πυροβολικού στο πεδίο βολή ΚιτίουΒολές Πυροβολικού

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

3 Απαντήσεις

    1. Δεν λες δοξα το θεό που δεν είχε καμια εμπνευση ο Άκης και δεν αντικατέστησε όλο το Ελληνικό πυρολοβολικό με Dana, Suzana και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο να μας έβλεπα τι θα κάναμε μετά! Για την Κύπρο που ειναι μαθημένη σε “εξωτικούς” προμηθευτες κάτι λέει αλλά ως εκεί!

    2. Όχι. Είναι τα όρια του πεδίου βολής. Με λίγα λόγια το πεδίο βολής είναι η ακτή, αφού ακριβώς πίσω υπάρχει δημόσιος δρόμος και οι στόχοι είναι στη θάλασσα.
      Δεν έχει σχέση δηλαδή με αντιαποβατικές ή άλλο σχετικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.