Ονομασία Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών. (ΓΕΣ)

Την Παρασκευή 07 Αυγούστου 2015, πραγματοποιήθηκαν στις Σχολές Εφαρμογής Όπλων – Σωμάτων Τεθωρακισμένων, Πυροβολικού και Διαβιβάσεων του Στρατού Ξηράς, οι τελετές ονομασίας των νέων Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών (ΔΕΑ) της 2015Β/ΕΣΣΟ.

H εκπαίδευση των ΔΕΑ διήρκησε 4 μήνες και περιέλαβε αντικείμενα γενικής στρατιωτικής μόρφωσης καθώς και αντικείμενα τακτικής και τεχνικής εκπαίδευσης αναλόγως του Όπλου – Σώματος το οποίο υπηρετούν, ώστε να καταστούν ικανοί να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα που θα τους ανατεθούν στις μονάδες εκστρατείας στις οποίες έχουν τοποθετηθεί.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: