Χιλή: Εκσυγχρονισμός των ΑΦΝΣ P-3 Orion με την σουίτα Flight2

http://base.mforos.com/

Το ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρονικών πτήσης Flight2™ της Rockwell Collins επιλέχθηκε από την IMP Aerospace για το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού πιλοτηρίου των αεροσκαφών ναυτική συνεργασίας των P-3 Orion του Χιλιανού Πολεμικού Ναυτικού.

«Οι πιλότοι του Χιλιανού Πολεμικού Ναυτικού θα βιώσουν μεγαλύτερη επίγνωση τακτικής κατάστασης και δυνατότητες επικοινωνιών με τα εξαιρετικά προηγμένα ηλεκτρονικά τοποθετημένα πάνω σε αυτά τα αεροσκάφη», είπε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επιχειρησιακής Ανάπτυξης Αμερικής και Παγκοσμίως της Rockwell Collins. «Η επιλογή αυτή στερεοποιεί περαιτέρω τη θέση μας ως τον κύριο πάροχο για τον εκσυγχρονισμό πιλοτηρίων P-3 για τους στρατιωτικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο».

Η ολοκληρωμένη σουίτα ηλεκτρονικών πτήσης Flight2 με εξοπλισμό επικοινωνιών, πλοήγησης και επιτήρησης ενσωματώνει άψογα τα ηλεκτρονικά πτήσης νέας γενιάς με τους παλιούς αισθητήρες τα αεροπορικά συστήματα ασυρμάτων και αυτόματου πιλότου. Η σουίτα Flight2 περιλαμβάνει σύγχρονες οθόνες και ενσωματωμένο στρατιωτικό/πολιτικό σύστημα διαχείρισης πτήσης, και είναι μια από τις πιο οικονομικά αποδοτικές, χαμηλού ρίσκου λύσεις που προσφέρονται σήμερα. Το σύστημα, επί του παρόντος, πετά με περισσότερα από 900 αεροσκάφη σταθερής πτέρυγας.

Οι εργασίες τοποθέτησης, ενσωμάτωσης και σχεδίασης επί του αεροσκάφους θα γίνουν στις εγκαταστάσεις της IMP Halifax στην Νέα Σκωτία του Καναδά. Η Rockwell Collins θα παρέχει ειδικά προσαρμοσμένη μηχανική και επιμελητειακή υποστήριξη στην IMP Aerospace κατά τη διάρκεια των τροποποιήσεων και ελέγχου του αεροσκάφους.

Η συνεργασία της Rockwell Collins με την IMP Aerospace πρόκειται να υποστηρίξει τις δραστηριότητες τους στην επέκταση επιχειρησιακής ζωής και εκσυχρονισμό των αεροσκαφών P-3 του Χιλιανού Πολεμικού Ναυτικού.

chilean_navy_p-3_orion_2
Το ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρονικών Flight2™ της Rockwell Collins επιλέχθηκε για το πρόγραμμα εκσυχρονισμού πιλοτηρίου του αεροσκάφους ναυτικής συνεργασίας P-3 του Χιλιανού Πολεμικού Ναυτικού.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

2 Απαντήσεις

  1. Ο εκσυγχρονισμός των P-3 φαίνεται να είναι μονόδρομος για όσους δεν έχουν τα χρήματα για αγορά P-8 Poseidon η SWORDFISH κλπ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.