Όροι χρήσης και σχολιασμού

Όροι Χρήσης

 • Όλα τα περιεχόμενα που παρέχονται σε αυτό τον ιστοχώρου είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς.
 • O διαχειριστής του https://www.proelasi.com/ δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης, δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικός τόπος (site) ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή των χρηστών/μελών, δεν περιέχουν ιούς ή άλλα επιζήμια συστατικά. Δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνουν οι επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες και σε καμία περίπτωση το https://www.proelasi.com/.
 • Οι όροι και οι προϋποθέσεις χρήσης μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.
 • Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο  http://www. proelasi.com/  αποτελούν μία προσφορά προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του και γενικά προς την κοινότητα των χρηστών του διαδικτύου και δε δύνανται σε καμιά περίπτωση για οποιαδήποτε προτροπή επιχείρησης ή μη συγκεκριμένων πράξεων. Το https://www.proelasi.com/ αναλαμβάνει τη συλλογή, επεξεργασία και διανομή του περιεχομένου του, χωρίς όμως σε καμιά περίπτωση να εγγυάται την αρτιότητα, την πληρότητα, την επάρκεια και γενικά την καταλληλότητα αυτού και την απουσία ενδεχομένων λαθών, πολύ δε περισσότερο, λόγω του ιδιαιτέρως μεγάλου όγκου του, καθώς και της συμμετοχής και τρίτων φορέων (φυσικών ή νομικών προσώπων) την πρωτογενή παραγωγή και συλλογή του.
 • Το https://www.proelasi.com/ δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων τόπων (websites) και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω σύνδεσμων, (hyperlinks) ή διαφημιστικών τίτλων (banners). Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, οι χρήστες/τριες οφείλουν να απευθυνθούν απευθείας στους αντίστοιχους τόπους (web sites) και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το https://www.proelasi.com/ σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των τόπων αυτών και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.
 • Η αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναδημοσίευση άρθρων από τον ιστοχώρο https://www.proelasi.com/ επιτρέπεται, με τον όρο να δημοσιεύεται στην αρχή ή στο τέλος του άρθρου ένας σύνδεσμος (link) προς το αντίστοιχο post σε αυτό τον ιστοχώρο.

Όροι σχολιασμού

Ο ιστότοπος αυτή δύναται να επιτρέπει το σχολιασμό κειμένων ή άλλων αναρτήσεων από τους χρήστες, αλλά υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις όπου οι παρατηρήσεις και τα σχόλια θα τροποποιούνται ή θα διαγράφονται. Είναι οι εξής περιπτώσεις:

 • Κάθε σχόλιο που υποβάλλεται θα ελέγχεται από τον διαχειριστή για την συμμόρφωση σύμφωνα με τους παρόντες όρους σχολιασμού. Σχόλια που κρίνονται ότι είναι ανεπιθύμητη ηλεκτρονική αλληλογραφία (spam) θα διαγράφονται. Επιτρέπεται η τοποθέτηση συνδέσμου σχετικά με το  περιεχόμενο της ανάρτησης, αλλά θα πρέπει να είναι σχετικός με το θέμα της δημοσίευσης.
 • Αυτός ο ιστότοπος, είναι, κυρίως, μια κοινότητα που ομιλεί και γράφει Ελληνικά, ως εκ τούτο όλα τα σχόλια πρέπει είναι γραμμένα στα Ελληνικά ώστε να είναι ευκόλως προσιτά στο κοινό, τα σχόλια που εμπεριέχουν greeklish θα διαγράφονται.
 • Μην δημοσιεύετε τηλεφωνικούς αριθμούς, διευθύνσεις ηλεκτρονικών ταχυδρομείων (email) ή οτιδήποτε που θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως προσωπική διαφήμιση,διαφήμιση, πώληση ή προσέλκυση κοινού-πελατών. 
 • Οι χρήστες δεσμεύονται ότι στο σχολιασμό τους αυτό θα αποφεύγουν σχόλια που συνιστούν ποινικώς κολάσιμες πράξεις (και ιδίως απάτη και συκοφαντική δυσφήμιση), όπως και σχόλια απρεπή, προσβλητικά, ρατσιτικά και μισαλλόξα.
 • Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
 • Παρακαλώ παραμείνετε στο θέμα της ανάρτησης. Πολιτικές απόψεις δεν θα δημοσιεύονται.
 • Σχόλια που προσβάλλουν συγκεκριμένα ένα άτομο, αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή προσβλητικά ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο, θα διαγράφονται.
 • Ο διαχειριστής του ιστοτόπου διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει οποιοδήποτε σχόλιο ή παρατήρηση κατά την απόλυτη κρίση του, αλλά δεν φέρει ευθύνη έναντι τρίτων για το περιεχόμενο οποιουδήποτε σχολίου.
 • Οι όροι σχολιασμού μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.
 • Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το https://www.proelasi.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει αποκλειστικά τους σχολιαστές.

Λόγος ύπαρξης του ιστοχώρου «Προέλαση» 

 • Ο ιστοχώρος «Προέλαση» είναι μια εθελοντική μη κερδοσκοπική προσπάθεια και δημιουργήθηκε για την ανίχνευση των σύγχρονων στρατιωτικών θεμάτων, των εξελίξεων της αμυντικής πραγματικότητας-τεχνολογίας και να εστιάσει στη τέχνη του πολέμου και τη στρατιωτική ιστορία.

Ενθαρρύνω την συμμετοχή με δημοσιεύσεις και σχόλια

 • Ο ιστοχώρος δέχεται για δημοσίευση εργασίες και αναλύσεις οι οποίες θα αναφέρονται σε θέματα: Στρατιωτικά, Ιστορικά, Εθνικά, Τεχνολογικών εξελίξεων, Κοινωνικά, Διπλωματικά και θέματα που περιγράφονται παραπάνω στο λόγο ύπαρξης του ιστοχώρου.

Παράπονα

 • Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου. Θα απαντήσω στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Επικοινωνία με τον υπεύθυνο του ιστοτόπου

 • Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να στείλετε email στη διεύθυνση proelasi[at]yahoo.gr
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.