Οι βιομηχανίες “Supacat” και “Rheinmetall MAN Στρατιωτικά Οχήματα Ολλανδίας” (RMMV NL) δημιούργησαν μια εταιρεία για να προσφέρουν τα ολλανδικής κατασκευής προστατευόμενα οχήματα Supacat για τις απαιτήσεις των οχημάτων “12kN αερομεταφερόμενο όχημα (AASLT)” και “12kN ελαφρύ προστατευόμενο όχημα (DVOW)” στο πλαίσιο του προγράμματος Αντικατάστασης Αμυντικού Οχήματος του Ολλανδικού Στρατού.

Στο πλαίσιο της εταιρικής συμφωνίας και κατόπιν ανάθεσης της σύμβασης, τα σχεδιασμένα από τη Supacat οχήματα θα κατασκευαστούν από την RMMV NL και η γραμμή παραγωγής θα υποστηριχθεί από την υπάρχουσα γραμμή υποστήριξης στην Ολλανδία. Η προτεινόμενη λύση περιλαμβάνει τη σημαντική συμμετοχή της εγχώριας βιομηχανίας για τον στόλο των περισσότερων από 500x 12kN AASLT και 900x 12kN ελαφρά προστατευόμενων οχημάτων.

“Η εταιρική συμφωνία βασίζεται πάνω σε μια ισχυρή συνεργατική πλατφόρμα και η κατανομή των ευθυνών θα βασιστεί στα κριτήρια “τι είναι καλύτερο για τον πελάτη”, είπε ο Φιλ Απλιγκαρθ, επικεφαλής της Supacat. “Και οι δύο βιομηχανίες παρουσίασαν την ευελιξία τους στη δημιουργία μια λύσης που προσφέρει μια εξαιρετική εγχώρια παραγωγή, η οποία υποστηρίζει τις ολλανδικές θέσεις εργασίας για την ολλανδική απαίτηση”.

“Η συνεργασία μεταξύ Supacat και RMMV πληροί τις απαιτήσεις του προγράμματος του Ολλανδικού Στρατού”, δήλωσε ο Κοέν βαν Λιουγίν, ο διευθυντής επιχείρησης της RMMV NL, προσθέτοντας οτι, “μια δοκιμασμένη ιδέα κατασκευασμένη στην Ολλανδία και υποστηριζόμενη από άτομα που γνωρίζουν πως επιχειρεί ο Ολλανδικός Στρατός είναι καταδικασμένη να πετύχει”.Η Supacat ένας ειδικός οχημάτων υψηλής κινητικότητας, βασίζεται στο καθιερωμένο και επιτυχημένο ιστορικό επιδόσεων για την εξέλιξη οχημάτων υψηλής ποιότητας για την παγκόσμια αμυντική αγορά.

Επι του παρόντος η RMMV NL είναι στη φάση κατασκευής των oχτάτροχων τεθωρακισμένων οχημάτων Boxer για τον Ολλανδικό Στρατό στην τοπική βιομηχανία της, στην Έντε. Με βάση μια ισχυρή σχέση, Supacat και Rheinmetall συνεχίζουν να εργάζονται μαζί σε αριθμό προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων του προγράμματος επέκτασης ζωής των Challenger 2 του Ηνωμένου Βασιλείου και της φάσης 2 του προγράμματος Land 400 της Αυστραλίας.

©Supacat | Το όχημα LRV 400 της Supacat

©Supacat | Το όχημα LRV 400 της Supacat

About The Author

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

9 Σχόλια

 1. Gunslinger32

  Η εταιρία Supacat είναι γνωστή για τα οχήματα αναγνώρισης μακράς ακτίνας “Jackal/Coyote” που χρησημοποιεί ο βρετανικός στρατός στην μέση ανατολή και Ασία, στην ίδια κατηγορία ανήκει και το LRV.

  Προστατευμένο όχημα περιπολίας SPVGG 400, απο την επίσημη ιστοσελίδα
  της Supacat.

  http://supacat.com/wp-content/uploads/sites/3/2015/07/Supacat_SPV-400_Data-Sheet_V1.0.pdf

  Απάντηση
  • Gunslinger32

   Ή Lizzie Jones αναφέρει στο βίντεο για το LRV 400 “the LRV it’s been Designed as a Little Brother to the HMT Vehicle…”, σαν ελαφρή συμπλήρωμα της οικογένειας HMT για εφαρμογές AR/LRRP.

   Options

   Hutchinson bead-lock run flats, self-recovery winch, remote weapons station, weapon mounts, smoke grenade launchers, IR lights, ballistic armour and ballistic crew seats, RHD or LHD, on board water boiler, Pinnacle compass, canvas roof and side screens, forward and rear facing IR cameras, detachable polycarbonate windscreen, 12V and 24V electrics, NATO tow hook.
   The LRV 400 can be converted from 4×4 to 6×6 to provide a flexible alternative configuration that increases payload and capacity.

   http://supacat.com/wp-content/uploads/sites/3/2015/09/Supacat_LRV-400_Data-Sheet_v2_10-15.pdf

   Απάντηση
   • Gunslinger32

    Η λέξη προστασία είναι κατά την γνώμη μου πάντα σχετική εφόσον όπως γνωρίζεις ο ίδιος καλύτερα απο εμένα πως λειτουργεί το σύστημα Schutzstufen/Widerstandsklassen.

   • Gunslinger32

    Δεν μου το είπε κανείς αγαπητέ ΑΧΕΡΩΝ, γνώμη μου είναι. 😉

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: