Επιχειρησιακή Εκπαίδευση 95 ΑΔΤΕ. (ΓΕΣ)

Από 25 έως 28 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε επιχειρησιακή εκπαίδευση στην Περιοχή Ευθύνης της 95 Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ) στη νήσο Ρόδο.

Η εκπαίδευση διεξήχθη σύμφωνα με τις Γενικές και Ειδικές Οδηγίες Εκπαιδεύσεως του ΓΕΣ και περιέλαβε μεταξύ των άλλων αντικειμένων, Βολές Πυροβολικού (ημέρα και νύκτα), Βολές Μάχης φορητού οπλισμού και πολυβόλων, καθώς και ΤΑΜΣ «Εξάλειψης Αεροπρογεφυρώματος».

Επιχειρησιακή Εκπαίδευση 95 ΑΔΤΕΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση 95 ΑΔΤΕΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση 95 ΑΔΤΕΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση 95 ΑΔΤΕΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση 95 ΑΔΤΕΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση 95 ΑΔΤΕΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση 95 ΑΔΤΕΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση 95 ΑΔΤΕΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση 95 ΑΔΤΕΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση 95 ΑΔΤΕ

9 Σχόλια

  • xm8

   Είναι αυτά τα 80 TTS που αναφέρονται στους καταλόγους Ισορροπίας Δυνάμεων;
   Και (αν γνωρίζεις) τι πρέπει να πάει στη θέση τους για να φύγουν; Leo-1;

   Απάντηση
   • ΑΧΕΡΩΝ

    Δέν ἔχω ὑπόψιν πόσα ἀκριβῶς μπορεί να εἶναι τα Μ60Α3, πάντως στο Βελεστίνο εἶναι ἀποτεθημένα 200 και πλέον,ἀπό σύνδεσμο του Gunner

    https://www.google.gr/maps/place/Velestino+375+00/@39.3841984,22.777304,1674m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x14a76699fb40ff95:0xc137b3919d0fa428!6m1!1e1

    Ἐπίσης,δέν ἔχω την παραμικρή ἰδέα για σχέδια ἤ δυνατότητες ἀντικαταστάσεως ἀπό ἄλλους τύπους.
    Ἐπί του παρόντος,δέν φαίνεται φώς ἀπό πουθενά.
    Μᾶλλον οἱ ἀριθμοί στα νησιά θα βαίνουν μειούμενοι,κάτι που δέν εἶναι τόσο τραγικό,δεδομένου ὅτι στα νησιά σημειώθηκε ὑπερσυσώρευση κατά το πρόσφατο παρελθόν.
    Το σημαντικώτερο στα νησιά εἶναι να μήν ἐπιτευχθεί ἀπό τον ἀντίπαλο αἰφνιδιασμός ἀπό ἀέρος,διότι τότε ὅσα ἄρματα και ἄν ὑπάρχουν στην ἀπειλούμενη νήσο,θα ἐξουδετερωθοῦν πρίν προσφέρουν κάτι οὐσιαστικό.
    Και σιγά μήν πιαστεί ἡ Ἑλλάδα στον ὕπνο…πότε ξανάγινε κάτι τέτοιο;

   • xm8

    Ευχαριστώ για την απάντηση και το σύνδεσμο.
    Τουλάχιστον δεν πήγαν διαλυτήριο όπως πολλοί υπέθεταν.
    Αποθήκευση ή έστω καμιά λαμαρίνα για προστασία από τα καιρικά φαινόμενα, δεν το σκεφτόμαστε καν στη χώρα αυτή.

   • ΑΧΕΡΩΝ

    Ἐδῶ

    https://defencegreece.wordpress.com/2016/02/04/%CE%AC%CE%BC%CF%85%CE%BD%CE%B1-%CE%BD%CE%AE%CF%83%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CE%AF%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%8D%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1/#more-6196

    ἀναφέρεται κάτι για 92 Μ60Α3 που «βρίσκονται σε καθεστώς ημι-ενεργού υπηρεσίας»,κάτι που δέν καταλαβαίνω τί ἀκριβῶς σημαίνει.
    Σίγουρα δέν ἀκούγεται ἑνθαρρυντικό,και ἔχει και κάτι ἀπό «ὁλίγον ἕγκυος».
    Αποθήκευση ή έστω καμιά λαμαρίνα για προστασία από τα καιρικά φαινόμενα, ὅντως δέν τα σκεφτόμαστε στην χώρα αὐτή.
    Και ἀφοῦ πιάσαμε το θέμα,μου εἶναι δυσάρεστο να το πῶ,ἀλλά στα «σιγανά και ταπεινά»,ἀπομειώνονται και τα φορτηγά ἀκόμη,ἀφοῦ τα Μ σειρᾶς ἀπό ἐτῶν διαλύονται στην Λάρισα,τα Στάγερ ἔχουν ἀφεθεί στην μοίρα τους,και τα πολυαναμενόμενα ἀπό Ἀμερική ἀπλῶς …ἀναμένονται.
    Τα λεγόμενα τακτικά φορτηγά των 2,5-3,5 τόννων ὅμως,ὅχι τυχαία,ἀποτελοῦν την ραχοκοκκαλιά των στρατῶν,το πράγμα δέν πάει με το τοννάζ,π.χ ἕνα δεκάτοννο ἴσον με τέσσερα δυομισάτοννα.
    Και βεβαια,κινητοποίηση χωρίς ἐπαρκή και ἀξιόπιστα Ρέο/Στάγερ και παρόμοια,δέν θα περπατήσει…

  • tsimuha2

   Δεν ειναι ολοι σαν και εσενα μολις παρουν το χαρτι να φυγουν ,υπαρχουν και αρματα με αισθηματα που θελουν να υπηρετησουν παραπανω.

   Απάντηση
   • ΑΧΕΡΩΝ

    Ἐγώ ἔφυγα μόλις πήρα το χαρτί,πρίν γίνει αὐτό ὅμως,εἴχα το φιλότιμο να ὐπηρετήσω μία ΕΣΣΟ ἐπιπλέον (τα Φ πήγαν σύννεφο)

   • ΑΧΕΡΩΝ

    Ἄν δέν ἀναφέρεται ρητῶς στο μπέϋ-μπούκ,ἄντε να ἀποδείξεις ὅτι εἶσαι ἐλέφαντας.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: