Στο πλαίσιο των δράσεων της εξέτασης καινοτόμων ιδεών και βέλτιστων πρακτικών που έχει καθιερώσει το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Καινοτομίας του ΓΕΣ.

Η επιτροπή εξέτασε δώδεκα (12) καινοτόμες προτάσεις Στελεχών, στους τομείς Τεχνολογίας, Εκπαίδευσης – Επιμόρφωσης, Εξοικονόμησης Πόρων και Συνεργασίας με φορείς εκτός των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πρόθεση του ΓΕΣ είναι η λειτουργία ενός μηχανισμού που θα ενθαρρύνει την υποβολή καινοτόμων προτάσεων, θα εξασφαλίζει την ταχεία εξέτασή τους και θα δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την αξιοποίησή τους.

Επιθυμητή Τελική Κατάσταση είναι η ουσιαστική αξιοποίηση των πρωτοποριακών αντιλήψεων του προσωπικού, για τη βελτίωση της λειτουργικότητας – αποτελεσματικότητας του Στρατού μας.

Υπερήφανοι για το προσωπικό μας.

Συνεδρίαση Επιτροπής Καινοτομίας ΓΕΣΣυνεδρίαση Επιτροπής Καινοτομίας ΓΕΣΣυνεδρίαση Επιτροπής Καινοτομίας ΓΕΣΣυνεδρίαση Επιτροπής Καινοτομίας ΓΕΣΣυνεδρίαση Επιτροπής Καινοτομίας ΓΕΣΣυνεδρίαση Επιτροπής Καινοτομίας ΓΕΣΣυνεδρίαση Επιτροπής Καινοτομίας ΓΕΣ

About The Author

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: