Απονομή πτυχίων στους απόφοιτους της 3η εκπαιδευτικής σειράς ΤΕΜΕΣ της Ελληνικής Αστυνομίας, στην Αττική

Απονομή πτυχίων στους (72) απόφοιτους της 3ης εκπαιδευτικής σειράς του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.) της Ελληνικής Αστυνομίας, στην Αττική. (ΕΛΑΣ)

Απονεμήθηκαν τα πτυχία στους εβδομήντα δύο (72) συνολικά Αξιωματικούς, της 3ης εκπαιδευτικής σειράς του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.) της Ελληνικής Αστυνομίας. Η Τελετή αποφοίτησης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (20.02.2015) το πρωί, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, στην Αμυγδαλέζα Αττικής.

Τα πτυχία, απένειμε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης σε θέματα Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Πανούσης ο οποίος προηγουμένως απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Στη δοξολογία χοροστάτησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης, κ. Νεκτάριος Κιούλος.

Η Διοικητής της Σχολής, Ταξίαρχος Σταματίνα Μίζη κατά τη διάρκεια της τελετής ανάγνωσε την Ημερήσια Διαταγή, δίνοντας παραινέσεις και οδηγίες για θέματα υπηρεσιακού ενδιαφέροντος.

Στην τελετή παρέστησαν, ο βουλευτής εκλογικής Περιφέρειας Αττικής κ. Ιωάννης Δέδες, ο βουλευτής Επικρατείας κ. Βασίλειος Οικονόμου και ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Στη τελετή παρέστη ο Αρχηγός Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Δημήτριος Τσακνάκης. (ΕΛΑΣ)

Παρέστησαν επίσης, ο Αρχηγός Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Σπυρίδων Παπασπύρου, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Βοηθός Προϊστάμενος Επιτελείου, Υποστράτηγος Δημήτριος Σοφιός, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρωπίνου Δυναμικού, Υποστράτηγος Δημήτριος Γεωργατζής, ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Βασίλειος Κοντογιάννης, ο Διοικητής Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Ταξίαρχος Θωμάς Μαμούτος. Ακόμα παρέστησαν εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων της Ελληνικής Αστυνομίας, Αξιωματικοί και αστυνομικό προσωπικό όλων των βαθμίδων, διδάσκοντες καθηγητές στη Σχολή καθώς και συγγενείς των αποφοιτησάντων Αξιωματικών.

Τα πτυχία απένειμε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης σε θέματα Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Πανούσης. (ΕΛΑΣ)

Με τη σημερινή εκδήλωση ολοκληρώθηκε η μετεκπαίδευση συνολικά τριακοσίων εννέα (309) Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.), η οποία πραγματοποιήθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 15-09-2014 έως και σήμερα, σε τρεις (3) εκπαιδευτικές σειρές διάρκειας έξι (6) εβδομάδων η καθεμία, σε Αττική και Βέροια Ημαθίας ως ακολούθως:

Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης – Αχαρνές Αττικής :

  • Α’ Εκπαιδευτική Σειρά : από 15/09 έως 24/10/2014, ( 61 Αξιωματικοί)
  • Β’ Εκπαιδευτική Σειρά : από 03/11 έως 12/12/2014, ( 78 Αξιωματικοί )
  • Γ’ Εκπαιδευτική Σειρά : από 12/01 έως 20/01/2015, ( 72 Αξιωματικοί )

Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης – Βόρειας Ελλάδας :

  • Α’ Εκπαιδευτική Σειρά : από 15/09 έως 24/10/2014, (40 Αξιωματικοί)
  • Β’ Εκπαιδευτική Σειρά : από 03/11 έως 12/12/2014, (58 Αξιωματικοί)

Σημειώνεται ότι οι συγκεκριμένες μετεκπαιδεύσεις έχουν ως σκοπό τη συμπλήρωση της επαγγελματικής και νομικής μόρφωσης των επιτελών – στελεχών του Σώματος, τη συζήτηση και ανάλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους καθώς επίσης την έρευνα, μελέτη και ενημέρωση στα σύγχρονα και γενικότερα θέματα διοίκησης προσωπικού και επιτελικού σχεδιασμού με στόχο τη δημιουργία ικανών ηγετικών στελεχών.

Τα πτυχία απένειμε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης σε θέματα Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Πανούσης. (ΕΛΑΣ)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.