
Πιλότοι της 363 ΜΕΑ φωτογραφίζονται μπροστά από το επετειακό Τ-2Ε Buckeye (Φωτογραφία: ΓΕΑ)
Το Γραφείο Τύπου του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) ανακοίνωσε πως την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 40 χρόνων από την ίδρυση της 363 Μοίρας Εκπαίδευσης Αέρος (ΜΕΑ), στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος (120 ΠΕΑ), στην Αεροπορική Βάση Καλαμάτας.

Φωτογραφία του τιμητικού αγήματος στον εορτασμό των 40 Χρόνων από την Ίδρυση της 363 MEA (Φωτογραφία: ΓΕΑ)
Στην τελετή παρέστησαν, ο Επιτελάρχης της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Εμμανουήλ Παναγιώτου, ο Διοικητής της 120 ΠΕΑ, Σμήναρχος (Ι) Λαμπράκης Δημητρίου και παλαιοί Διοικητές, Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, πολιτικό προσωπικό που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Μοίρα.

Στην τελετή παρέστησαν και παλαιοί Διοικητές, Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, πολιτικό προσωπικό που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Μοίρα. (Φωτογραφία: ΓΕΑ)

Φωτογραφία από τον εορτασμό των 40 Χρόνων από την Ίδρυση της 363 MEA (Φωτογραφία: ΓΕΑ)

Αναμνηστική φωτογραφία του προσωπικού που υπηρετεί στην 363 MEA μπροστά από ενα Τ-2Ε Buckeye. (Φωτογραφία: ΓΕΑ)

Τ-2Ε Buckeye (Φωτογραφία: ΓΕΑ)

Φωτογραφία του επετειακού Τ-2Ε Buckeye (Φωτογραφία: ΓΕΑ)

Τ-2Ε Buckeye (Φωτογραφία: ΓΕΑ)
Σχολιάστε