46ο Διεθνές Συνέδριο Στρατιωτικής Ιστορίας με Θέμα «Αγώνες Ανεξαρτησίας και Απελευθερωτικοί Πόλεμοι από το 18ο Αιώνα»

Με μέριμνα της Ελληνικής Επιτροπής Στρατιωτικής Ιστορίας (ΕΕΣΙ) του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, από 29 Αυγούστου μέχρι 3 Σεπτεμβρίου 2021, το 46ο Διεθνές Συνέδριο Στρατιωτικής Ιστορίας.

Το θέμα του Συνεδρίου είναι «Αγώνες Ανεξαρτησίας και Απελευθερωτικοί Πόλεμοι από το 18ο Αιώνα» και θα λάβουν μέρος 120 περίπου σύνεδροι από 27 χώρες του κόσμου. Η Εναρκτήρια Συνεδρία θα πραγματοποιηθεί την 30 Αυγούστου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν τις Συνεδρίες (όλες ή μέρος αυτών), μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΕΣΙ/ΓΕΕΘΑ στη διεύθυνση Στρατόπεδο Παπάγου, Μεσογείων 227-231, 15561 Χολαργός, Αθήνα και στον αριθμό τηλεφώνου 210 6726083, e-mail: [email protected], ενώ οι ομιλίες των Συνέδρων θα προβάλλονται σε live streaming και on demand στον σύνδεσμο.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με απόλυτη εφαρμογή των ισχυόντων Ελληνικών και Διεθνών μέτρων πρόληψης και προστασίας από την Πανδημία COVID-19.

Αναλυτικότερες πληροφορίες μπορούν να αντληθούν από την ιστοσελίδα του Συνεδρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.