Με μέριμνα της Ελληνικής Επιτροπής Στρατιωτικής Ιστορίας (ΕΕΣΙ) του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, από 29 Αυγούστου μέχρι 3 Σεπτεμβρίου 2021, το 46ο Διεθνές Συνέδριο Στρατιωτικής Ιστορίας.

Το θέμα του Συνεδρίου είναι «Αγώνες Ανεξαρτησίας και Απελευθερωτικοί Πόλεμοι από το 18ο Αιώνα» και θα λάβουν μέρος 120 περίπου σύνεδροι από 27 χώρες του κόσμου. Η Εναρκτήρια Συνεδρία θα πραγματοποιηθεί την 30 Αυγούστου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν τις Συνεδρίες (όλες ή μέρος αυτών), μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΕΣΙ/ΓΕΕΘΑ στη διεύθυνση Στρατόπεδο Παπάγου, Μεσογείων 227-231, 15561 Χολαργός, Αθήνα και στον αριθμό τηλεφώνου 210 6726083, e-mail: hcmh@hndgs.mil.gr, ενώ οι ομιλίες των Συνέδρων θα προβάλλονται σε live streaming και on demand στον σύνδεσμο.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με απόλυτη εφαρμογή των ισχυόντων Ελληνικών και Διεθνών μέτρων πρόληψης και προστασίας από την Πανδημία COVID-19.

Αναλυτικότερες πληροφορίες μπορούν να αντληθούν από την ιστοσελίδα του Συνεδρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση.

About The Author

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: