Η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε σήμερα (50) επιβατικά αυτοκίνητα από την εταιρεία Chevellas Α.Ε. για την κάλυψη των επιχειρησιακών της αναγκών, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (Ελληνική Αστυνομία)

Η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε σήμερα (50) επιβατικά αυτοκίνητα από την εταιρεία Chevellas Α.Ε. για την κάλυψη των επιχειρησιακών της αναγκών, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (Ελληνική Αστυνομία)

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα (20.12.2013) το πρωί, στο χώρο της πρώην Σχολής Αξιωματικών, η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε, πενήντα (50) επιβατικά αυτοκίνητα, από την εταιρεία Chevellas A .Ε.

Τα οχήματα παραχωρήθηκαν για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών της Ελληνικής Αστυνομίας κατά το χρονικό διάστημα ανάληψης της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Ελλάδα.

Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, οι οποίοι στους σύντομους χαιρετισμούς τους ευχαρίστησαν την εταιρεία για την προσφορά της αυτή.

Στη τελετή παράδοσης-παραλαβής παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος. (Ελληνική Αστυνομία)

Από την εταιρεία παρέστησαν ο Πρόεδρος της κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος καθώς και ο Διευθυντής του Εμπορικού Τμήματος κ. Κυριάκος Διακάτος. Από την Ελληνική Αστυνομία παρεβρέθησαν ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Σπυρίδων Παπασπύρου και ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Παρέστησαν ακόμα ο Προϊστάμενος του Κλάδου Τάξης, Υποστράτηγος Ευθύμιος Λυγιδάκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομοτεχνικών και Πληροφορικής, Υποστράτηγος Αναστάσιος Λάσκαρης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας, Υποστράτηγος Δημήτριος Σοφιός, ο Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Ασφάλειας Επισήμων, Υποστράτηγος Γεώργιος Σαλαμούρας, Προϊστάμενοι Διευθύνσεων του Αρχηγείου καθώς και άλλοι Αξιωματικοί του Σώματος και λοιπό αστυνομικό προσωπικό.

About The Author

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: