Αποφοίτηση 121 Αξιωματικών από τη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών

Την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018, στη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών (ΣΔΙΕΠ), στο Στρατόπεδο «ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥ ΝΤΑΛΙΠΗ» στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης της 32ης εκπαιδευτικής σειράς, η οποία ήταν και η τελευταία, καθώς η επόμενη θα φέρει τον τίτλο της 1ης εκπαιδευτικής σειράς της Σχολής Πολέμου Στρατού Ξηράς.

Η εκπαιδευτική σειρά αποτελούνταν από 121 Αξιωματικούς συνολικά. Τα πτυχία επέδωσε στους αποφοίτους Αξιωματικούς ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού – Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης (ΓΕΠΣ – ΔΙΔΟΕ), Αντιστράτηγος Αντώνιος Νομικός.

Το έργο της ΣΔΙΕΠ, να προετοιμάζει Αξιωματικούς όλων των Όπλων και Σωμάτων, ώστε να καθίστανται άξιοι ηγέτες, διοικητές και επιτελείς με πολύπλευρη και ολοκληρωμένη τακτική και επιχειρησιακή αντίληψη, θα συνεχίσει πλέον να ασκεί η αναμορφωμένη Σχολή Πολέμου Στρατού Ξηράς, ως το τελευταίο υποχρεωτικό Κλαδικό Σχολείο που διαθέτει ο Στρατός Ξηράς για να παρέχει παρέχει υψηλού επιπέδου επιμόρφωση στα στελέχη του, όπως τόνισε χαρακτηριστικά και ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού – Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης κατά τον χαιρετισμό του.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.