Τα πέντε μεταχειρισμένα Super Étendard Modernisé (SEM) του γαλλικού Ναυτικού τυλιγμένα με ναύλον πράσινου χρώματος, τα οποία αγοράστηκαν από την κυβέρνηση της Αργεντινής, έφτασαν στην Μπαΐα Μπλάνκα (Αργεντινή).

Τα πέντε SEM, με τιμή $15 εκατομμύρια ($3 εκατ. το ένα), προορίζονται για την EA32 της Comando de Aviación Naval (2 Escuadrilla Aeronaval de Caza y Ataque of the 3 Escuadra Aeronaval). Σύμφωνα με τον προγραμματισμό και τα πέντε έπρεπε να ξεφορτωθούν την 9η Μαΐου 2019, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω απεργίας στην αποβάθρα πολλαπλών χρήσεων της εταιρεία Patagonia Norte, στο λιμάνι Ingeniero White.

Σύμφωνα με το Scramble Magazine τα ναύλον αφαιρέθηκαν από τα αεροσκάφη το περασμένο σαββατοκύριακο.

Θα χρειαστεί λίγος χρόνος πριν αυτά τα αεροσκάφη βρεθούν στον ουρανό της Αργεντινής, καθώς η χώρας χρειάζεται πρώτα να επενδύσει το συνολικό ποσό των &5 εκατ. για το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: