Βίντεο: Άσκηση “ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ 2019” της 110 Α/Κ ΜΜΠ, στην Αλεξανδρούπολη

Είναι το “μακρύ χέρι” του Δ’ Σώματος Στρατού και είναι σε θέση να εξαλείψουν οποιαδήποτε εχθρική απειλή από μεγάλες αποστάσεις. Ο λόγος για τους Πυροβολητές της 110 Αυτοκινούμενης Μοίρας Μέσου Πυροβολικού, οι οποίοι πρόσφατα ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία την εκπαίδευση πραγματικά πυρά στην Άσκηση ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ 2019 στο πεδίο βολών Αετός, στην Αλεξανδρούπολη.

“Στα πλαίσια της συγκεκριμένης άσκησης, η 110 Αυτοκινούμενη Μοίρα Μέσου Πυροβολικού υποστηρίζει την ενέργεια της 31 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας παρέχοντας έγκαιρα, έγκυρα και αποτελεσματικά πυρά. Το Πυροβολικό, γενικότερα, εφαρμόζοντας την τακτική του “βάλλω και μετακινούμαι”, είναι πάντα έτοιμο να προσβάλει τις εχθρικές δυνάμεις και να επιτύχει την υποστήριξη του ελιγμού κατά τη διεξαγωγή των επιχειρήσεων” δήλωσε ο Αντισυνταγματάρχης (ΠΒ) Γεώργιος Γαβρηλάκης, Διοικητής της 110 Α/Κ Μοίρας Μέσου Πυροβολικού στον δημοσιογράφο της εκπομπής “Με Αρετή και Τόλμη”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.