Το κύριο χαρακτηριστικό του νέου μοντέλου με την ονομασία KrAZ – “Atlant”, είναι η θέση του συγκροτήματος ισχύος στο πίσω μέρος. Η διαμόρφωση αυτή είναι σε ζήτηση για διάφορους τύπους στρατιωτικών οχημάτων, καθώς είναι εξαιρετικά απίθανο να βρεθούν στην αγορά παρόμοιες επώνυμες προσφορές. Πάνω απ’ όλα το κόστος αυτών των ειδικών διαμορφώσεων των επώνυμων κατασκευαστών είναι συχνά ο λόγος που οι παράγωγοι θωρακίσεων και υπερκατασκευών υποχρεώνονται να τροποποιήσουν τα σκάφη των βασικών οχημάτων τους με αποτέλεσμα τις κακές επιπτώσεις στην ποιότητα και τις επιδόσεις των τελικών προϊόντων τους.

Η KrAZ ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς προσφέρει μια έτοιμη ενιαία πλατφόρμα τροχοφόρου πλαισίου με σύγχρονα εξαρτήματα καθώς ανταγωνίζεται για τις καλύτερες αναλογίες κόστους, ποιότητας και τεχνικών παραμέτρων στη βιομηχανία. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του προϊόντος βρίσκεται στο τελικό στάδιο, οπότε η εταιρεία καλεί τους κατασκευαστές τεθωρακισμένων οχημάτων και ειδικών προσθαφαιρούμενων θωρακίσεων να λάβουν υπόψιν την νέα πλατφόρμα ως το βασικό πλαίσιο για τα προϊόντα τους.

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα του νέου πλαισίου με τον κινητήρα στο πίσω μέρος:

-Τροποποιημένη μεγαλύτερος χώρος εργασίας του πληρώματος με μειωμένο συνολικό ύψος.

-Δυνατότητα αύξησης της μετωπικής βαλλιστικής προστασίας.

-Καθαρή εδαφική ανοχή 40 χλστ.

-Αυτόματο κεντρικό σύστημα πίεσης ελαστικών τροχών.

-Αποτελεσματικά δισκόφρενα με ABS

-Ακόμα και το πλαίσιο της βασική έκδοσης είναι εφοδιασμένο με ανεξάρτητη ανάρτηση, κάτω μέρος του αμαξώματος έχει προστασία επίπεδων 2-3 της STANAG 4569 για τις νάρκες.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: