Ουκρανία: Η AutoKrAZ διευρύνει τη σειρά των τροχοφόρων πλαισίων

©AutoKrAZ | Η έτοιμη ενιαία πλατφόρμα τροχοφόρου πλαισίου με σύγχρονα εξαρτήματα

Το κύριο χαρακτηριστικό του νέου μοντέλου με την ονομασία KrAZ – “Atlant”, είναι η θέση του συγκροτήματος ισχύος στο πίσω μέρος. Η διαμόρφωση αυτή είναι σε ζήτηση για διάφορους τύπους στρατιωτικών οχημάτων, καθώς είναι εξαιρετικά απίθανο να βρεθούν στην αγορά παρόμοιες επώνυμες προσφορές. Πάνω απ’ όλα το κόστος αυτών των ειδικών διαμορφώσεων των επώνυμων κατασκευαστών είναι συχνά ο λόγος που οι παράγωγοι θωρακίσεων και υπερκατασκευών υποχρεώνονται να τροποποιήσουν τα σκάφη των βασικών οχημάτων τους με αποτέλεσμα τις κακές επιπτώσεις στην ποιότητα και τις επιδόσεις των τελικών προϊόντων τους.

Η KrAZ ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς προσφέρει μια έτοιμη ενιαία πλατφόρμα τροχοφόρου πλαισίου με σύγχρονα εξαρτήματα καθώς ανταγωνίζεται για τις καλύτερες αναλογίες κόστους, ποιότητας και τεχνικών παραμέτρων στη βιομηχανία. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του προϊόντος βρίσκεται στο τελικό στάδιο, οπότε η εταιρεία καλεί τους κατασκευαστές τεθωρακισμένων οχημάτων και ειδικών προσθαφαιρούμενων θωρακίσεων να λάβουν υπόψιν την νέα πλατφόρμα ως το βασικό πλαίσιο για τα προϊόντα τους.

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα του νέου πλαισίου με τον κινητήρα στο πίσω μέρος:

-Τροποποιημένη μεγαλύτερος χώρος εργασίας του πληρώματος με μειωμένο συνολικό ύψος.

-Δυνατότητα αύξησης της μετωπικής βαλλιστικής προστασίας.

-Καθαρή εδαφική ανοχή 40 χλστ.

-Αυτόματο κεντρικό σύστημα πίεσης ελαστικών τροχών.

-Αποτελεσματικά δισκόφρενα με ABS

-Ακόμα και το πλαίσιο της βασική έκδοσης είναι εφοδιασμένο με ανεξάρτητη ανάρτηση, κάτω μέρος του αμαξώματος έχει προστασία επίπεδων 2-3 της STANAG 4569 για τις νάρκες.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.