ΗΠΑ: Παραλαβή εξομοιωτή συντήρησης κινητήρα M1A2 Abrams

Η εταιρεία CAE ανακοίνωσε οτι θα παραδώσει τον πρώτο εξομοιωτή εκπαίδευσης συντήρησης κινητήρα άρματος μάχης M1A2 στην Σχολή Τεθωρακισμένων του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (ΗΠΑ) στο Φορτ Μπένινγκ, στην Τζόρτζια.

Πρόσφατα, ο νέος εξομοιωτής συντήρησης κινητήρα Abrams ολοκλήρωσε την πρώτη φάση των εργοστασιακών δοκιμών αποδοχής (FAT) στις εγκαταστάσεις της CAE στην Ταμπα, στην Φλόριντα, και θα μεταφερθεί στο Φόρτ Μπένινγκ τον Νοέμβριο όπου θα ενταχθεί στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση που παρέχεται απο το Κέντρο Αριστείας Ελιγμών. Ο πρώτος εξομοιωτής συντήρησης άρματος Abrams θα είναι επισήμως έτοιμος για την παροχή εκπαίδευσης στα μέσα Δεκεμβρίου.

Η εταιρεία CAE ανακοίνωσε επίσης ότι ο Στρατός των ΗΠΑ έκανε χρήση του δικαιώματος προαίρεσης για πέντε επιπρόσθετους εξομοιωτές συντήρησης κινητήρα M1A2 Abrams που θα παραδοθούν στο Φορτ Μπένινγκ.

©CAE

“Η CAE έχει μακράν ιστορία στην εξέλιξη των εικονικών και πρακτικών εξομοιωτών συντήρησης για τον Στρατό, και είμαστε ενθουσιασμένοι που παρέχουμε νέους εξομοιωτές συντήρησης κινητήρα που προσφέρουν πιο αληθοφανή και πρακτική εκπαιδευτική εμπειρία για τους εκπαιδευόμενους πριν προχωρήσουν στην συντήρηση των κινητήρων του στόλου κυρίων αρμάτων μάχης Abrams του Στρατού”, δήλωσε ο Ρει Ντουκουέτ, πρόεδρος και γενικός διευθυντής CAE USA. “Επίσης, χαιρόμαστε που η απόδοση του προγράμματος μας και η έγκαιρη παράδοση του πρώτου εξομοιωτή συντήρησης κινητήρα Abrams είχαν ως αποτέλεσμα ο Στρατός να κάνει χρήση των επιπλέον συμβατικών δικαιωμάτων προαίρεσης πριν από το χρονοδιάγραμμα”.

Ο εξομοιωτής συντήρησης κινητήρα Abrams M1A2 περιλαμβάνει έναν σταθμό οδηγού συνδεδεμένο με έναν πραγματικό κινητήρα για την υποστήριξη των εκπαιδευτικών μαθημάτων διαγνωστικής συντήρησης. Έχουν ενσωματωθεί περισσότερες από 80 εξομοιωμένες δυσλειτουργίες μέσα στον εξομοιωτή συντήρησης κινητήρα Abrams με σκοπό την αντιμετώπιση τους απο τους εκπαιδευόμενους. Η CAE εχει επίσης εξελίξει ενα νεο εκπαιδευτικό κύκλο μαθημάτων για να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τoν εξομοιωτή συντήρησης κινητήρα Abrams και εισήγαγε έναν σύγχρονο σταθμό εκπαιδευτή ώστε να υποστηριχθεί η αυτοματοποιήση της δημιουργίας εκπαιδευτικών σεναρίων.

©CAE
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.