ΤΟΜΑ CV90 του Ολλανδικού Στρατού. (AlfvanBeem/wikimedia.org)

ΤΟΜΑ CV90 του Ολλανδικού Στρατού. (AlfvanBeem/wikimedia.org)

BAE Systems και VOP CZ συνεργάστηκαν για την από κοινού συμμετοχή στο πρόγραμμα αντικατάστασης του BMP-2 των Τσέχικών Ενόπλων Δυνάμεων.

BAE Systems και VOP CZ υπέγραψαν συνεργασία για την συμμετοχή στο πρόγραμμα αντικατάστασης του τεθωρακισμένου οχήματος μάχης (ΤΟΜΑ) BMP-2 της Τσεχίας. Οι δύο βιομηχανίες θα συνδυάσουν τις προσπάθειες τους για να προμηθεύσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις της Τσεχίας με το όχημα CV90.

Η συμφωνία προσφέρει σημαντική μακροπρόθεσμη βιομηχανική συνεργασία που θα ωφελήσει την VOP CZ και την τσεχική αμυντική βιομηχανία.

Η BAE Systems είναι η σχεδιαστική και κατασκευαστική αρχή του τεθωρακισμένου οχήματος μάχης CV90, ένα από τα πιο σύγχρονα ΤΟΜΑ της αγοράς που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε παραγωγή.

“Η BAE Systems δεσμεύεται να κατασκευάσει μια ισχυρή εταιρική σχέση εργασίας με την VOZ CZ και την Τσεχική βιομηχανία,” είπε ο Τομι Γκουσταφσον-Ρασκ, ο πρόεδρος της BAE Systems Systems Hägglunds. “Η συμφωνία με την VOP CZ θα δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα που θα υποστηρίξει τις Τσεχικές Ένοπλες Δυνάμεις για τα επόμενα χρόνια.”

Η VOP CZ διαθέτει τεχνογνωσία στον σχεδιασμό, κατασκευή, συναρμολόγηση και μηχανική παραγωγή, και εξειδικεύεται στην ενσωμάτωση και προμήθεια σύγχρονων αμυντικών εξοπλισμών και συστημάτων που να πληρούν τις απαιτήσεις της Τσεχίας.

“Η συνεργασία με την BAE Systems είναι μια μεγάλη ευκαιρία νια συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες αμυντικές βιομηχανίες σε όλον τον κόσμο,” είπε ο Μαρέκ Σπόκ, ο διευθύνων σύμβουλος της VOP CZ. “Η VOP CZ προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας, ικανότητας ανάπτυξης και παραγωγής για αυτό το έργο οπότε εμείς είμαστε καταλλήλως προετοιμασμένοι για να εκπληρώσουμε τις απαιτήσεις του Τσέχικού Στρατού. Ελπίζουμε η συνεργασία να αναπτυχθεί σε μια μακροχρόνια σχέση.”

Αυτη τη στιγμή υπάρχουν συμβάσεις για περισσότερα από 1200 ΤΟΜΑ CV90 σε εφτά χώρες χρήστες, παγκοσμίως.

Η BAE Systems Hägglunds έχει εκπληρώσει όλες τις δεσμεύσεις των βιομηχανικών επενδύσεων με τις χώρες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα CV90, χρησιμοποιώντας το δοκιμασμένο σχέδιο των αμοιβαίων επωφελών σχέσεων μακροχρόνιας κατασκευής. Το εν λόγω καθιερωμένο βιομηχανικό μοντέλο έχει εφαρμοστεί στις: Νορβηγία, Φινλανδία, Ελβετία, Ολλανδία και Δανία.

Η βιομηχανική λύση με την VOP CZ αποσκοπεί στην υποστήριξή της δημιουργίας θέσεων εργασίας και μεταφοράς τεχνογνωσίας. Η BAE Systems χρησιμοποιεί μια καινοτόμο προσέγγιση για την βιομηχανική συνεργασία, που περιλαμβάνει την υποστήριξή εμπορίας στις νέες αγορές και την υποστήριξή μικρών-με-μεσαίων επιχειρήσεων.

baesystems.com

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: