Λιγότερες από δυο εβδομάδες έμειναν για την έναρξη του συνεδρίου CAE OneWorld 2021. Θα συζητηθούν οι εμπειρίες και θα παρουσιαστούν οι τελευταίες ψηφιακές καινοτομίες στην στρατιωτική εκπαίδευση και οι ετοιμασίες ενός εντελώς νέου και διαδραστικού εικονικού κόσμου.

Το CAE OneWorld 2021 είναι ένα διαδραστικό διαδικτυακό συνέδριο και μια εμπορική έκθεση ελεύθερης συμμετοχής που εστιάζει στις τελευταίες καινοτομίες και τεχνολογίες της καναδικής εταιρείας CAE Defence η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή τεχνολογιών εξομοίωσης και εκπαίδευσης αλλά και λύσεων λειτουργικής υποστήριξης των πολυχωρικών επιχειρήσεων.

Το όραμα της CAE είναι να αναγνωριστεί ως ένας αξιόπιστος εταίρος με την αναδόμηση των εκπαιδευτικών και κρίσιμων λειτουργιών των πελατών της με ψηφιακές λύσεις εμβυθιστικής (immersive) εικονικής πραγματικότητας.

To διαδικτυακό συνέδριο CAE OneWorld 2021 θα είναι διαθέσιμο από τις 9 Φεβρουαρίου 2021 και για έναν μήνα. Το συνέδριο θα έχει πολλά ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά θέματα και νέες τεχνολογίες, ανάμεσά τους ένα σύστημα εκπαίδευσης για τα πλοία παράκτιων επιχειρήσεων (LCS) του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτείων Αμερικής, για τηλεχειριζόμενα αεροσκάφη (RPA), για τα πίσω πληρώματα (rear crew) ελικοπτέρων με χρήση τεχνολογιών επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας (AR/VR), healthcare και άλλα.

Το συνέδριο CAE OneWorld 2021 αρχίζει την 9η Φεβρουαρίου 2021 16:00 ώρα Ελλάδος (09:00 Π.Μ. Eastern Time). Όλες οι παρουσιάσεις και τα περιεχόμενα του συνεδρίου θα καταγραφούν και θα είναι διαθέσιμα, για έναν μήνα μετά την 9η Φεβρουαρίου, εφόσον ζητηθούν, στον κόμβο γνώσης του CAE OneWorld2021.

Λεπτομέρειες και ελεύθερη συμμετοχή: https://www.caeoneworld2021.com/

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: