Στις 17 Ιουλίου 2019, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Διαβεβαίωσης Υπαξιωματικών Τάξης 2019, παρουσία του Έντιμου Υπουργού Άμυνας κ. Σάββα Αγγελίδη και του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγου Ηλία Λεοντάρη, στο Στρατόπεδο «ΑΝΤΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΠΟΤΑ».

Οι νέοι Υπαξιωματικοί αποφοίτησαν από τις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές (ΑΣΣΥ) της Ελλάδας, Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Στρατού Ξηράς (Σ.Μ.Υ), Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (Σ.Μ.Υ.Ν.), Σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (Σ.Μ.Υ.Α.) και είναι έτοιμοι να στελεχώσουν άμεσα τις μονάδες Ξηράς, Ναυτικού και Αεροπορίας.

Ημερήσια Διαταγή Διαβεβαίωσης Νέων Υπαξιωματικών 2019

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: