Ο ολλανδικός Στρατός αγοράζει νέους όλμους

Το ολλανδικό Υπ.Αμ. αποδέσμευσε την 23η Απριλίου RfI για την αγορά όλμων 81 χλστ που θα αντικαταστήσουν τον L16A2 που εικονίζεται εν δράσει στο Αφγανιστάν το 2006.

Το υπουργείο άμυνας της Ολλανδίας αποδέσμευσε την 23η Απριλίου αίτημα για πληροφορίες (RfI) για την αγορά νέων όλμων 81 χλστ.

Η συμφωνία μακροπρόθεσμου πλαισίου που πρόκειται να συναφθεί θα καλύπτει όλη την επιχειρησιακή ζωή του οπλικού συστήματος για περίπου 20 χρόνια.

Η αρχική απαίτηση αφορά 122 όλμους, αρκετούς τύπους πυρομαχικών 81 χλστ, αρχικά ανταλλακτικά, βιβλιογραφία, εκπαίδευση και εξοπλισμό σκόπευσης, συμπεριλαμβανομένων 39 αυτομάτων συστημάτων σκόπευσης για το μηχανοκίνητο πεζικό.

Η προθεσμία για την κατάθεση προσφορών ειναι η 24η Μαΐου, θα την ακολουθήσουν οι προσκλήσεις που θα αποσταλούν στους επιλεχθέντες υποψηφίους την 21η Ιουνίου.

Τα κριτήρια για την αξιολόγηση των πρόσφορων σταθμίζονται ως εξής: 60% κάλυψη των απαιτήσεων, 30% πιστοποίηση του στοιχείου και 10% τιμή.

Η RfI για τους όλμους 81 χλστ ακολουθεί την υπογραφή από το ολλανδικό υπουργείο άμυνας σύμβασης πλαίσιο με την αυστριακή Hirtenberger Defence Systems την 17η Απριλίου για πυρομαχικά όλμων 60 χλστ. Τα νέα βλήματα όλμων έχουν προγραμματιστεί να παραδοθούν τον Μάιο, και η σύμβαση καλύπτει τα επόμενα πέντε με εφτά έτη.

Το ολλανδικό Υπ.Αμ. αποδέσμευσε την 23η Απριλίου RfI για την αγορά όλμων 81 χλστ που θα αντικαταστήσουν τον L16A2 που εικονίζεται εν δράσει στο Αφγανιστάν το 2006.

Απόδοση/Μετάφραση απο το Janes.com για την Προέλαση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.