Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στον ‘Εβρο

Την Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ», Αντιστράτηγο Κωσταντίνο Φλώρο και του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «Θράκη»), Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση επισκέφθηκε:

-Tην έδρα της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (XVI Μ/Κ ΜΠ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ») και το  Επιτηρητικό Φυλάκιο (ΕΦ) Μαρασίων όπου έδωσε κατευθύνσεις στο προσωπικό.

-Tο ΕΦ 1 και την περιοχή των Καστανιών όπου συνομίλησε με το προσωπικό και με κατοίκους της περιοχής.

-Το ΕΦ Πετράδων όπου επιθεώρησε τα τμήματα αμέσου αντιδράσεως της Μεραρχίας.

-Το ΕΦ Μαύρου Όγκου και το Πεδίο Ασκήσεων-Βολής (ΠΑ-ΠΒ) Ψιλού Στάλου στην ΠΕ της 50 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας (50 Μ/Κ ΤΑΞ «ΑΨΟΣ») όπου παρακολούθησε εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Σχηματισμού.

-Την ΠΕ της XII Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ «Έβρος») όπου πραγματοποίησε ομιλία στο προσωπικό της Μεραρχίας.

-Το Στρατηγείο της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ «Έβρος» όπου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Σχηματισμού.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων ο Αρχηγός, συνομίλησε και έδωσε κατευθύνσεις στο προσωπικό των Φυλακίων, Μονάδων και Σχηματισμών, ενώ έλεγξε την ετοιμότητα των τμημάτων αμέσου επεμβάσεως των Επιτηρητικών Φυλακίων.


Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Μία Απάντηση

 1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ….
  να έχετε το νού σας και είμαι σίγουρος ότι το κάνετε σε μαζικούς βομβαρδισμούς ..είναι ο καλύτερος τρόπος
  αναχαίτισης …δηλαδή μαζικά πυρά MLRS κ.α
  Επιπλέον η άμυνα θα πρέπει να γίνει μέσα στις πόλεις
  ΔΗΛΑΔΗ
  μέσα Αλεξανδούπολη Ξάνθη Κομοτηνή
  μέσα στην Θεσσαλονίκη Αθήνα Βόλος Λάρισα κλπ
  ¨εάν βγείτε στην ύπαιθρο θα δεκτούμε πρώτοι και αιφνιδιαστικά μαζικά πυρά κυρίως οι ακριτικές πόλεις ….να μην αφήσει η Παναγία Ελευθερώτρια
  Έτσι κτυπάμε πρώτοι εμείς με μαζικά πυρά MLRS κ.α …
  και χωρίς Κυβερνητική εντολή …..
  το πολύ πολύ να συνταξιοδοτηθούν μία σειρά από άξιους στρατιωτικούς ..οι οποίοι θα σηκώσουν όλο το βάρος της κρίσης …(το πιάσατε ?)
  Η εκπαίδευση επομένως και η οχύρωση θα πρέπει να γίνει μέσα στις πόλεις μας. …(δεν πρόκειται να τουρ κάκια να μπουν ούτε το 2051 )

  Είμαι σίγουρος ότι έχετε και εξοπλισμό πυρών και στόχευσης νύκτας και ημέρας

  Καλή επιτυχία
  Ηλίας Ιωσηφίδης
  ΥΜΑΘ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.