Επίσκεψη Αρχηγού γαλλικού Ναυτικού στην Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης»

Την Δευτέρα, 8 Απριλίου, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού της Γαλλίας Ναύαρχος Christophe PRAZUCK, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, όπου τον υποδέχτηκε ο Διοικητής του Πολεμικού Ναυτικού Πλοίαρχος Χαράλαμπος Χαραλάμπους.

Κατά την επίσκεψή του, ο Ναύαρχος PRAZUCK έτυχε ενημέρωσης για το έργο και την αποστολή της Εθνικής Φρουράς και ιδιαίτερα για τις δυνατότητες και τις δραστηριότητες του Πολεμικού Ναυτικού της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και για τις μελλοντικές δράσεις και επιδιώξεις.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Ναύαρχος PRAZUCK συναντήθηκε με τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη και επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών, συζήτησαν διμερή θέματα και εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, με ιδιαίτερη σημασία στο σημαντικό ρόλο που έχει να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία ως Κράτος Μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποτελώντας  πυλώνα σταθερότητας και αξιόπιστο εταίρο της Γαλλίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.