Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Δ. Ελευσινιώτη στη XII Μ/Κ ΜΠ στην Αλεξανδρούπολη (φωτογραφίες)

Στη φωτογραφία ο ΥΦΕΘΑ Δ. Ελευσινιώτης ενημερώνεται απο τον Διοικητή της XXII ΤΘΤ “Δορύλαιο” για τον τρόπο συσκευασίας και μεταφοράς των βλημάτων 120 χιλιοστών των αρμάτων Leopard 2 HEL. (Φωτ ΥΠΕΘΑ)

Σύμφωνα με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ), ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης επισκέφθηκε την Πέμπτη 20 Ιουνίου την έδρα και Μονάδες της XII Μ/Κ ΜΠ στην Αλεξανδρούπολη, συνοδευόμενος από το Διοικητή 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Χρήστο Μανωλά και το Διοικητή Δ’ ΣΣ Αντιστράτηγο Χρήστο Χαλκίδη.

Ο ΥΦΕΘΑ Δ. Ελευσινιώτης ενημερώνεται από το Διοικητή της 24 Επιλαρχίας Μέσων Αρμάτων για το άρμα μάχης Leopard 2 HEL. (Φωτ: ΥΠΕΘΑ)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ κ. Ελευσινιώτης ενημερώθηκε για την αποστολή της Μεραρχίας και στη συνέχεια απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς, στρατεύσιμους οπλίτες και στο πολιτικό προσωπικό της Μεραρχίας.

Ο ΥΦΕΘΑ Δ. Ελευσινιώτης συγχαίρει το πλήρωμα του άρματος μάχης Leopard 2 HEL, τους πολύτιμους αρματιστές της 24ης ΕΜΑ. Οι οποίοι αποτελούνται κατα 80 τοις εκατό από Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠΟΠ). Η παρουσίαση των μέσων και εξοπλισμού της XXIII ΤΘΤ πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο χώρο του ΚΕΞ. (Φωτ: ΥΠΕΘΑ)

Ακολούθως, επισκέφθηκε το Κέντρο Εξομοιωτών (ΚΕΞ) στο Στρατόπεδο «Κανδηλάπτη», όπου ενημερώθηκε για την αποστολή του και συνομίλησε με εκπαιδευόμενους και εκπαιδευτές.

Στη φωτογραφία ο ΥΦΕΘΑ Δ. Ελευσινιώτης ενημερώνεται από το Διοικητή του Κέντρου Εξομοιωτών (ΚΕΞ) για τη λειτουργία του σταθμού εκπαιδευτή (IOS) του εξομοιωτή βολής (ATT) Leopard 2 HEL. (Φωτ: ΥΠΕΘΑ)

Τέλος, μετέβη στο Φυλάκιο «Γέφυρας Κήπων» και στο Παρατηρητήριο «Γεμιστής».

Φωτογραφία από την επίσκεψη του ΥΦΕΘΑ Δ. Ελευσινιώτη στο παρατηρητήριο της περιοχής ευθύνης της XII M/Κ ΜΠ. (Φωτ: ΥΠΕΘΑ)
Φωτογραφία από την επίσκεψη του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Ελευσινιώτη στην έδρα και Μονάδες της XII Μ/Κ ΜΠ στην Αλεξανδρούπολη. (Φωτ: ΥΠΕΘΑ)

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.