Εθνική Φρουρά: Τελετή Ονομασίας των Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών, στην ΣΕΑΠ

Η τελετή ονομασίας των Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών (ΔΕΑ) της 2019 ΕΣΣΟ πραγματοποιήθηκε στις 07 Δεκεμβρίου 2019, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού (ΣΕΑΠ) στο Ηράκλειο, παρουσία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγου Κώστα Χρυσηλίου και του Διευθυντή Πεζικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Υποστράτηγου Αγγελή Νικόλα. Ο Υπαρχηγός της ΕΦ στον χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τον Διοικητή Ταξίαρχο Βασίλειο Βασιλειάδη και το προσωπικό της ΣΕΑΠ, συνεχάρη τους Δόκιμους Εφέδρους Αξιωματικούς για όλη την προσπάθεια που κατέβαλαν όσο διήρκεσε η εκπαίδευσή τους.

Πλέον, με όλες τις γνώσεις και τις τεχνικές ικανότητες που απέκτησαν από τη ΣΕΑΠ, οι ΔΕΑ θα επανδρώσουν τις Μονάδες της ΕΦ, αναβαθμίζοντας την μαχητική ικανότητα και ενισχύοντας την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Στρατεύματος. Αποτελούν τους συνεχιστές της ιστορίας του Γρηγόρη Αυξεντίου, ο οποίος ήταν σπουδαστής στην Σχολή και μέσα από τις εμπείρίες τις οποίες θα αποκτήσουν στις Μονάδες θα αναδειχθούν σε μικρούς ηγήτορες, ικανούς να διοικήσουν τα τμήματα και τις ομάδες τους με επιτυχία.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Πεσόντων Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού, στο μνημείο του Γρηγόρη Αυξεντίου και με παρέλαση τμημάτων των ΔΕΑ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.