Η “CAE” παρουσίασε τη νέα σειρά εκπαιδευτικών συστημάτων πτήσης (“FTD”) “CAE 700MR” για στρατιωτικά ελικόπτερα στην αεροπορική έκθεση “Farnborough 2018”.

Τα συστήματα “νεας γενιάς”, όπως τα περιγραφεί η εταιρεία, ειναι μια εξέλιξη από προηγούμενα συστήματα που σχεδιάστηκαν για να εκπαιδεύουν τα πληρώματα ελικοπτέρων όπως: “AgustaWestland AW101 Merlin HC4” και “Airbus Helicopters H135/H145” για το πρόγραμμα του Στρατιωτικού Συστήματος Εκπαίδευσης Πτήσης (“MFTS”) του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πως τονίστηκε από την “CAE”, η σειρά “FTD CAE 70MR” βασίζεται στην αποδεδειγμένη σειρά εξομοιωτών ελικοπτέρου πλήρους αποστολής “CAE 3000MR”, αλλά πάνω σε μια σταθερή πλατφόρμα με δυναμικά καθίσματα και πρότυπη κίνηση. Κάποια από κύρια χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στο “FTD” της σειράς “700MR” συμπεριλαμβάνουν το οπτικό σύστημα εξαιρετικά ευρείας παρατήρησης (240 μοίρες οριζοντίως και 88 μοίρες καθέτως στη βασική διαμόρφωση) με την γεννήτρια εικόνας “CAE Medallion-6000XR” να παρέχει καθηλωτική εκπαιδευτική εμπειρία, λογισμικό παραγωγής δυνάμεων (“CGF”) για αληθοφανή εκπαίδευση σε τακτικό τεχνητό περιβάλλον, αρχιτεκτονική εξομοιωτή σχεδιασμένη για αποστολές κατανεμημένων επιχειρήσεων και ενσωματωμένη ζωντανή-εικονική-εποικοδομητική (iLVC) εκπαίδευση για να διευκολυνθεί η δικτύωση και διαλειτουργικότητα, υποστήριξη για την “Ανοιχτή Κοινή Βάση Open Geospatial Consortium” (“OGC CDB”) προς ενίσχυση της διαλειτουργικής εκπαίδευσης και των δυνατοτήτων δοκιμαστικής αποστολής, υποστήριξη για στρατιωτικά εκπαιδευτικά σενάρια συγκεκριμένων αποστολών όπως προσνηώσεις σε πλοία, εκπαίδευση με διόπτρες νυχτερινής παρατήρησης (“NVG”) και εκπαίδευση στην προσγείωση σε περιορισμένες περιοχές, ευρύχωρο χώρο πίσω από το θάλαμο διακυβέρνησης για την υποστήριξη, αν απαιτηθεί, οπίσθιου πληρώματος, και εξελιγμένο σταθμό εκπαιδευτή/χειριστή για εύκολη-εν-χρήση επεξεργασία σεναρίου και δυνατότητες επεξεργασίας.

Βίντεο: Ο εξομοιωτής σειράς 700MR

Η σειρά “FTD CAE 700MR” έχει σχεδιαστεί για να πληροί ή να υπερβαίνει τα παγκόσμια αναγνωρισμένα πρότυπα για τα εκπαιδευτικά συστήματα εξομοίωσης πτήσης (“FSTD”) ελικοπτέρων, όπως το”Type IV” του Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας (“ICAO”) και το “Level 7 FTD” της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (“FAA”). Η ολοκληρωμένη σειρά συλλογής εκπαιδευτικού εξοπλισμού της σειράς “MR-Mission Reality” καλύπτει όλες τις φάσεις του εκπαιδευτικού κύκλου αεροσκαφών σταθερής και περιστροφικής πτέρυγας για τους στρατιωτικούς χρήστες. Η συλλογή προϊόντων αποτελειται από τον επιτραπέζιο υπολογιστή εκπαίδευσης εδάφους και τα συστήματα εκπαίδευσης στις διαδικασίες “CAE Simfinity”, στις σταθερές εκπαιδευτικές συσκευές και πλήρους αποστολής – πλήρους κίνησης εξομοιωτές, όπως η σειρά “CAE 7000MR” για τις πλατφόρμες σταθερής πτέρυγας και την σειρά “CAE 3000MR” για τις πλατφόρμες περιστροφικής πτέρυγας.

Βίντεο: Ο εξομοιωτής σειράς 700MR

Gareth Jennings

Απόδοση/Μετάφραση από το “Janes.Com” για την Προέλαση.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: