Φινλανδία: Αρχίζει η χειμερινή εκπαίδευση στο Σοντανκίλε, συμμετέχουν και αλλοδαποί εκπαιδευόμενοι

reservilainen.fi: Η φωτογραφία είναι από την εκπαίδευση του 2016 | Η εκπαίδευση στον Χειμερινό Αγώνα περιλαμβάνει την εκμάθηση στις τακτικές μάχης σε συνθήκες αρκτικού χειμώνα, την επιχειρησιακή ικανότητα και τις ατομικές δεξιότητες επιβίωσης.

H καθιερωμένη εκπαίδευση Χειμερινού Αγώνα της Ταξιαρχίας Jääkäri θα ξεκινήσει αυτήν την εβδομάδα στο Σοντανκίλε της Φινλανδίας. Εκτός από τους Φινλανδούς, στην εκπαίδευση, διάρκειας δύο εβδομάδων, συμμετέχουν και Στρατιώτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, την Εσθονία, την Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Συνολικά, 12 συμμετέχοντες είναι αλλοδαποί.

©maavoimat.fi | Φωτογραφία απο την άσκηση Northern Wind 2019 της Ταξιαρχίας Jääkäri

Η εκπαίδευση στον Χειμερινό Αγώνα περιλαμβάνει την εκμάθηση στις τακτικές μάχης σε συνθήκες αρκτικού χειμώνα, στις επιχειρησιακές ικανότητες και τις ατομικές δεξιότητες επιβίωσης. Στο πρώτο στάδιο της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στα βασικά των χειμερινών επιχειρήσεων και τα σχετικά αντικείμενα που αφορούν τη διατήρηση των ικανοτήτων τους για να ολοκληρώσουν την αποστολή τους. Στο δεύτερο στάδιο, εξετάζονται οι δεξιότητες που απέκτησαν με τη διεξαγωγή μιας άσκησης εφαρμογής.

Η ιδέα της συμμετοχής αλλοδαπών Στρατιωτών στην εκπαίδευση είναι οτι θα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους από την εκπαίδευση πίσω στις πατρίδες τους ώστε να βελτιωθεί η εθνική τους άμυνα.

Η εκπαίδευση λαμβάνει υπόψιν την κατάσταση με τον κορονοϊό. Οι εκπαιδευόμενοι σχηματίζουν την δική τους εκπαιδευτική κλάση, η οποία θαλαμίζεται και σιτίζεται ξεχωριστά από το υπόλοιπο προσωπικό που υπηρετεί μέσα στο στρατόπεδο.

Πηγή: reservilainen.fi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.