Προσφατα η εταιρεία Boeing παρέδωσε το πρωτο CH-47F Chinook με εκσυγχρονισμένο πιλοτήριο στην Βασιλική Ολλανδική Αεροπορία (RNLAF), συνεχίζοντας τις ικανοποιητικές επιδόσεις στις έγκαιρες παραδόσεις στους πελάτες. Η RNLAF θα χρησιμοποιεί στόλο 20 CH-47F Chinook, την νεότερη διαμόρφωση σε χρήση από τις χώρες σε όλον τον κόσμο.

“Η RNLAF μας κατέστησε σαφές ότι θα χρειαστεί τώρα τις εξελιγμένες, αποδεδειγμένες ικανότητες του CH-47F”, δήλωσε ο Άντριου Μπίλτα, αντιπρόεδρος των Μεταφορικών και Γενικής Χρήσης Ελικοπτέρων και διευθυντής προγράμματος H-47. “Θέλω να ευχαριστήσω την εκπληκτική μας ομάδα που εργάστηκε σκληρά κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης κατάστασης ώστε να παραδώσει με ασφάλεια αυτά τα ελικόπτερα. Αυτό αποτελεί υπενθύμιση για όλους εμάς στο πόσο σημαντικά είναι τα Chinook για τους πελάτες μας”.

Τα 20 CH-47F Chinook θα είναι ένας στόλος εξοπλισμένος με την ίδια τελευταία τεχνολογία του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (ΗΠΑ) που περιλαμβάνει ψηφιακούς ελέγχους αυτόματης πτήσης, πλήρως ενσωματωμένο πιλοτήριο οθονών (glass) Common Avionics Architecture System (CAAS) και βελτιωμένες δυνατότητες μεταφοράς φορτίου. Η κοινή διαμόρφωση οδηγεί σε χαμηλό συνολικό κόστος κύκλου ζωής.

Αυτήν την στιγμή η RNLAF πετάει συνδυασμό Chinook μοντέλων F με το Advanced Cockpit Management System (ACMS) και CH-47D Chinook.

Οι παραδόσεις στην RLAF αναμένονται να συνεχιστούν εντός του 2021. Τα Chinook είναι σε υπηρεσία ή υπό σύμβαση με 20 διεθνείς αμυντικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων του Στρατού των ΗΠΑ, των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ και οχτώ χωρών μελών του NATO.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: