Από 25 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2019, πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, η τελική φάση της Άσκησης «GORDIAN KNOT 2019» του NATO Rapid Deployable Corps-Greece (NRDC-GR). Σκοπός της άσκησης, στην οποία συμμετείχε και προσωπικό κρατών μελών του ΝΑΤΟ, ήταν η διατήρηση των επιχειρησιακών ικανοτήτων του NRDC-GR.

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου, έλαβαν χώρα οι δραστηριότητες της Ημέρας Διακεκριμένων Επισκεπτών (Distinguished Visitors Day, DVDay) στην Άσσηρο Θεσσαλονίκης, στις οποίες παρέστη ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ. Επίσης παρέστησαν εκπρόσωποι Διοικήσεων της Συμμαχίας, χωρών με τις οποίες υφίσταται πρόγραμμα στρατιωτικής συνεργασίας, αντιπροσωπείες Ανωτάτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και διαπιστευμένοι στην Ελλάδα Ακόλουθοι Άμυνας.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: