Το ελαφρύ όχημα τακτικής αναγνώρισης εδάφους LTV-X. (flir.com)

Το ελαφρύ όχημα τακτικής αναγνώρισης εδάφους LTV-X. (flir.com)

Η εταιρία FLIR αποκάλυψε στην έκθεση Special Operations Forces Industry Conference (SOFIC) στη Φλώριντα των ΗΠΑ τα δύο νέα της προϊόντα, το ελαφρύ όχημα τακτικής αναγνώρισης εδάφους LTV-X και το σύστημα ραντάρ Ranger R6SS.

Το LTV-X είναι ένα στιβαρό, τακτικό όχημα αναγνώρισης που είναι το πρώτο που είναι αρκετά μικρό για να μεταφέρεται μέσα σε ένα Bell Boeing V-22 Osprey, ενώ το νέο Ranger R6SS είναι ένα σύστημα ραντάρ που ενσωματώνεται στο LTV-X.

Το όχημα LTV-X με ανεπτυγμένο τον ιστό ραντάρ.

Σχεδιασμένο για τους άνδρες και τις γυναίκες που μας κρατούν ασφαλείς, τα συστήματα FLIR LTV-X και Ranger R6SS προσφέρονται σε ρόλους αναγνώρισης εδάφους, επιτήρησης συνόρων, αναγνώρισης μακράς ακτίνας και κινητής ασφαλείας.

Το σύστημα ραντάρ Ranger R6SS επί τρίποδου.

Ο εξοπλισμός του LTV-X περιλαμβάνει ηλεκτρο-οπτικά και συστήματα θερμικής απεικόνισης καθώς και προηγμένα ραντάρ με το Ranger R6SS να παρέχει βέλτιστη επίγνωση της κατάστασης. Το Ranger R6SS μπορεί να ανιχνεύσει και να εντοπίζει αντικείμενα σε αποστάσεις 15 χιλιομέτρων και προσφέρει προηγμένες ικανότητες ανίχνευσης και πρόσκτησης στόχου.

Με την ικανότητα να εξορμήσει άμεσα από ένα V-22 Osprey, το LTV-X σε συνδυασμό με το Ranger R6SS και άλλους αισθητήρες προσφέρουν στις Ένοπλες Δυνάμεις ένα ισχυρό μέσο εντοπισμού και επίγνωσης της κατάστασης που χρειάζονται για να εκπληρώσουν τις αποστολές τους και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους με ασφάλεια.

Τα LTV-X και Ranger R6SS είναι οι τελευταίες καινοτομίες που κατευθύνονται από το ειδικό μοντέλο εμπορικής ανάπτυξης στρατιωτικής πιστοποίησης [Commercially Developed Military Qualified (CDMQ)] της FLIR σύμφωνα με το οποίο η τεχνολογική έρευνα και ανάπτυξη αναπτύσσεται με τον πλέον ταχύ τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σύστημα επισκεφθείτε τον ιστότοπο της εταιρίας: www.flir.com/SOFIC

Το LTV-X με το ιστό συμπτυγμένο.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: