Οι Σλοβενικές Ένοπλες Δυνάμεις (“SAF”) έχουν έλλειμμα χιλίων τριακοσίων (1300) επαγγελματιών στρατιωτών και δεν μπορούν να αναπτύξουν πλήρως επανδρωμένες ομάδες μάχης καθώς είναι επανδρωμένες μόνο κατά εξήντα (60) τοις εκατό, δήλωσε, την 29η Ιανουαρίου, ο υποστράτηγος Αλαν Γκεντερ, υπαρχηγός γενικού επιτελείου των σλοβενικών ενόπλων δυνάμεων, στην κοινοβουλευτική επιτροπή άμυνας.

Ο υποστράτηγος Γκέντερ δήλωσε οτι τουλάχιστον οχτώ χιλιάδες (8000) επαγγελματίες και δυο χιλιάδες (2000) συμβασιούχοι έφεδροι είναι αναγκαίοι για τις “SAF” ωστε να πραγματοποιούν όλες τις ανατιθέμενες αποστολές τους, προειδοποιώντας ότι «όλες οι σχεδιαζόμενες προμήθειες των νέων οπλικών συστημάτων θα είναι μάταιες επειδή δεν θα υπάρχουν στρατιώτες για τα επανδρώσουν».

Απόδοση/Μετάδοση απο το “Janes.Com” για την Προέλαση.

 

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: