Η KIA παρουσίασε την έννοια του ελαφρού τακτικού φορτηγού KLTV για τον νοτιοκορεατικό Στρατό

©Army Recognition | Η έννοια του ελαφρού τακτικού φορτηγού της KIA

H νοτιοκορεατική αυτοκινητοβιομηχανία KIA παρουσίασε το ελαφρύ τακτικό φορτηγό pick-up KLTV επόμενης γενιάς που προορίζεται για τον νοτιοκορεατικό Στρατό.

Η έννοια του ελαφρού τακτικού φορτηγού «Light Tactical Cargo Truck» της KIA είναι ένα τετραθέσιο όχημα που εξελίχθηκε σε στενή συνεργασία μεταξύ της αυτοκινητοβιομηχανίας και της διεύθυνσης διαχείρισης αμυντικών προγραμμάτων (DAPA) της νοτιοκορεατικής κυβέρνησης. Το όχημα κινείται πάνω σε δομοστοιχειωτό αμάξωμα που περιλαμβάνει εκδόσεις μεγάλου μεταξονίου και βασικής διαμόρφωσης όπως επίσης και θωρακισμένες και αθωράκιστες εκδόσεις για γενικές χρήσεις, όπως αναφέρει το TopGear Philippines.

Στην μη θωρακισμένη μορφή μεγαλύτερου μεταξονίου, για παράδειγμα, μπορεί να διαμορφωθεί για μεταφορά κιβωτίων, κινητό συνεργείο ή κλωβός κέντρου τηλεπικοινωνιών. Για την μεταφορά στρατιωτών και εξοπλισμών, το πίσω διαμέρισμα μπορεί να μεταφέρει δέκα πλήρως εξοπλισμένους Στρατιώτες ή φορτίο τριών τόνων.

Ένας πετρελαιοκινητήρας 225 ίππων Euro 5 ωθεί το ελαφρύ τακτικό φορτηγό που κινείται με τετρακίνηση μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου οχτώ σχέσεων. Ο βασικός εξοπλισμός για την αντιμετώπιση των σκληρών συνθηκών περιλαμβάνει σύστημα ανεξάρτητης ανάρτησης, διαφορικό μπλοκέ (ή περιορισμένης ολίσθησης) και ελαστικά run-flat. Το όχημα παρέχεται επίσης με ενσωματωμένο σύστημα ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών.

©Army Recognition | Η έννοια του ελαφρού τακτικού φορτηγού της KIA

Η KIA παρουσίασε επίσης το «γυμνό» αμάξωμα της έννοιας Light Tactical Truck, για να παρουσιάσει την επεκτασιμότητα και λειτουργικότητα του φορτηγού. Ο κατασκευαστής λέει ότι «εξελίσσει οχήματα πάνω στο ‘γυμνό’ αμάξωμα για τις εκλεκτικές προτιμήσεις των πελατών σ’ ολόκληρο τον κόσμο», όποτε υπάρχει η πιθανότητα των τροποποιημένων εφαρμογών για την βιομηχανική ή πολιτική του χρήση καταλήγει το TopGear Philippines.

©Army Recognition | To «γυμνό αμάξωμα» του Light Tactical Cargo Truck της KIA

Πηγή: armyrecognition.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.