Στην IDEX 2017, την πιο σημαντική έκθεση στην Μέση Ανατολή που πραγματοποιήθηκε από 19 ως 23 Φεβρουαρίου στο Αμπού Ντάμπι, διάφορα τεθωρακισμένα οχήματα (NIMR JAIS, General Dynamics LAV 700…) ήταν εξοπλισμένα με τα καθίσματα BLASTech της Jankel.

Η Jankel είναι ένας ειδικός παγκόσμιας κλάσης στα τεθωρακισμένα/ελαφρά οχήματα, συστήματα προστασία και τροποποιημένων λύσεως επιβίωσης των επιβαινόντων πληρωμάτων.

Η οικογένεια προϊόντων BLASTech είναι μια οικονομικά προσιτή, δοκιμασμένη στην μάχη και βελτιστοποιημένη τεχνολογία από την Jankel.

Το αν­θε­κτι­κό σε νάρ­κες - προ­στα­τευό­με­νο α­πό ε­νέ­δρες όχημα (MRAP) JAIS 4x4 της NIMR Automotive στην IDEX-2017

Το αν­θε­κτι­κό σε νάρ­κες – προ­στα­τευό­με­νο α­πό ε­νέ­δρες όχημα (MRAP) JAIS 4×4 της NIMR Automotive στην IDEX-2017

H BLASTech, που αναπτύχθηκε για την επαύξηση της προστασίας των στρατιωτικών πλατφορμών, αύξηση της επιβίωσης και μείωση των σοβαρών τραυματισμών των καθούμενων επιβιβασμένων μελών ομάδας όταν το όχημα υπόκειται σε προσβολή αντιαρματικής νάρκης ή αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού (IED).

Το κάθισμα τεχνολογίας απόσβεσης ενεργείας δοκιμάστηκε ενδελεχώς από την Jankel, ελέγχθηκε απο ανεξάρτητα εργαστήρια του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ και τοποθετήθηκε σε μεγάλο μεγάλο αριθμό διαφόρων πελατών. Μέχρι σήμερα η Jankel έχει πουλήσει παγκοσμίως 60000 καθίσματα.

Στα βασικά στοιχεία περιλαμβάνονται το μοναδικό σύστημά αυτόματης ρύθμισης βάρους και ο μηχανισμός αναρρύθμισης για δευτερεύουσες καταστάσεις (χτύπημα στο έδαφος).

Τα καθίσματα BLASTech είναι τοποθετημένα στα οχήματα MRAP σε ολόκληρο τον κόσμο.

USA_LAV-700

Το LAV 700 της General Dynamics (Φωτογραφία Army Recognition)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: