Οι ένοπλες δυνάμεις της Γερμανίας, Ελβετίας, Ισπανίας, Πολωνίας, Καναδά και Ινδονησίας έχουν ήδη εναποθέσει την εμπιστοσύνη τους στην τεχνολογία της Rheinmetall για την εκπαίδευση των πληρωμάτων αρμάτων μάχης Leopard 2. Στην IDEX 2017, η επιχειρηματική μονάδα Εξομοίωσης και Εκπαίδευσης της γερμανικής βιομηχανίας Rheinmetall παρουσίασε τον εξομοιωτή Προσομοίωσης Τακτικής και Τεχνικής της Βολής (LGTS).

Εκτός από τον ανώτερο τεχνολογικό εξοπλισμό, ο ανθρωπινός χειριστής συνεχίζει να διαδραματίζει ρόλο στην επιτυχία των αποστολών. Με σκοπό την αποτελεσματική χρήση των πολύπλοκων συστημάτων του σύγχρονου άρματος μάχης, είναι ζωτικής σημασίας ο χείριστης να έχει γνώση των ικανοτήτων του, των εξαρτήσεων και των ορίων του.

Για να απαντήσει σ’ αυτές τις νέες ανάγκες των στρατιωτικών δυνάμεων, το τμήμα Εξομοίωσης και Εκπαίδευσης, μια επιχειρηματική μονάδα της Rheinmetall, παρεχει και εκσυγχρονίζει μια ποικιλία εξομοιωτών τεχνικής της βολής και τακτικής όπως ο εξομοιωτής LGTS που παρουσιάστηκε στην IDEX-2017 και οι εξομοιωτές οδήγησης όπως ο Εξομοιωτής Εκπαίδευσης Οδηγού (DTS).

Εδώ, η έμφαση δίδεται αποκλειστικά στην εκπαίδευση πάνω στην τεχνική της βολής και την τακτική για αρχηγούς, πυροβολητές, γεμιστές και οδηγούς. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα του συστήματος της Rheinmetall: Πολλαπλοί εξομοιωτές μπορούν να διασυνδεθούν μεταξύ τους, προσφέροντας εκπαίδευση τακτικής σε επίπεδο Ουλαμού και Ίλης.

Εδώ, ο εξέχων προμηθευτής χερσαίων οπλικών συστημάτων της Γερμανίας εκπονεί όχι μόνο την τεχνογνωσία της στο Leopard 2 και τις ανώτερες δυνατότητες εξομοίωσης, αλλά επίσης ενσωματώνει τις τεχνολογίες σοβαρών παιγνίων μέσα στην εξομοίωση. Η προσέγγιση της Rheinmetall συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της παιχνιδομηχανής στον τομέα της απεικόνισης με την ακρίβεια της υψηλής πιστότητας των σύγχρονων εξομοιωτών.

Το σύστημα Προσομοίωσης Τακτικής και Τεχνικής της Βολής παρουσιάστηκε από την Rheinmetall στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το σύστημα Προσομοίωσης Τακτικής και Τεχνικής της Βολής παρουσιάστηκε από την Rheinmetall στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Απόδοση/Μετάφραση απο το Armyrecognition.Com για την Προέλαση.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: