Το κρατικό επιστημονικό-τεχνικό στρατιωτικό κέντρο Δέλτα της Γεωργίας διεύρυνε την οικογένεια οχημάτων Didgori, παρουσιάζοντας την 4Χ4 έκδοση τακτικού περιπολικού “Τακτικό Αρθρωτό Τεθωρακισμένο Όχημα Didgori Meomari” και παρουσίασε την έκδοση φορέα όλμου του οχήματος στην IDEX 2019.

Η έκδοση ολμοφόρου οχήματος που παρουσιάστηκε στην IDEX 2019 ήταν εξοπλισμένη με έναν όλμο 120 χιλιοστών και ήταν προσαρμοσμένη σε μια “σημαντική” σύμβαση με τον γεωργιανό Στρατό, όπως ενημερώθηκε το Jane’s. Αυτό το συγκεκριμένο σύστημα θα περιλαμβάνει ενα σοβιετικής εποχής σύστημα 120 χιλ., σύμφωνα με το υφιστάμενο απόθεμα της χώρας σε βαριούς όλμους, και δε θα διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου πυρός (ΣΕΠ). Ωστόσο, το ΣΕΠ μπορεί να εγκατασταθεί αργότερα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Τοποθετημένος πάνω σε ένα υδραυλικό φορείο (trolley) το οποίο αναδιπλώνεται πάνω στο πίσω μέρος του πήγματος, το σύστημα όλμου μπορεί να χωριστεί από το φορείο μέσα σε 20 δευτερόλεπτα εαν το πλήρωμα πρέπει να επανατοποθετήσει το σύστημα ή να αντικαταστήσει τον σωλήνα. Το δίποδο υποστήριξης ειναι τοποθετημένο εκτός της κινητής βάσης του όλμου, με την βάση να παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη για τον όλμο ως η πλάκα βάσης και απομακρύνει την ανάγκη για οποιαδήποτε περαιτέρω υποστήριξη εκτός της πλατφόρμας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το σύστημα μπορεί να πετύχει ρυθμό βολής 15 βλημάτων ανα λεπτό, σε βεληνεκές 480-7100 μέτρων. Το όχημα, ανάλογα με το φορτίο, μπορεί να μεταφέρει 24-48 βήματα και μπορεί επίσης να εξοπλιστεί, αν απαιτηθεί, με έναν τηλεχειριζόμενο σταθμό οπλισμού (RWS) για την προστασία του πληρώματος.

Εναλλακτικά διαμετρήματα, κυρίως 105 και 88 χιλ., μπορουν να ενσωματωθούν στο φορείο.

Σε σύγκριση με το βασικό μοντέλο του Didgori Meomari, τα οπίσθια ελατήρια της ανάρτησης του ολμοφόρου έχουν αντικατασταθεί με αποσβεστήρες απορρόφησης κραδασμών αερίου.

©IHS Markit | Το ολμοφόρο σύστημα 120 χιλ. Didgori Meomari του κρατικού επιστημονικού-τεχνικού στρατιωτικού κέντρου Δέλτα της Γεωργίας παρουσιάστηκε στην IDEX 2019.

Charles Forester

Απόδοση/Μετάφραση απο το Janes.com για την Προέλαση.

One Response

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: