Το Σώμα Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (USMC) αποχαιρέτησε την Ίλη Bravo της 2ης Επιλαρχίας Αρμάτων στην τελετή αναστολής λειτουργίας στο Στρατόπεδο Λεζέν, στην Βόρεια Καρολίνα.

Οι Πεζοναύτες της Ίλης Bravo της 2ης Επιλαρχίας Αρμάτων, της 2ης Μεραρχίας Πεζοναυτών (MARDIV) συμμετείχαν στην τελετή αναστολής λειτουργίας της Ίλης στο Στρατόπεδο Λεζέν στην Βόρεια Καρολίνα την 13η Νοεμβρίου 2020.

“Η Ίλη Bravo της 2ης Επιλαρχίας Αρμάτων υπηρέτησε την 2η MARDIV για σχεδόν 80 χρόνια και η λειτουργία της αναστέλλεται στο πλαίσιο της μελλοντικής αναδιοργάνωσης του Σώματος Πεζοναυτών”, αναφέρει το δελτίο τύπου του USMC.

Το Σώμα Πεζοναυτών παροπλίζει τις Επιλαρχιες Αρμάτων που διαθέτει στη δύναμη του κατόπιν εντολής της ιεραρχίας σύμφωνα με την αναδιοργάνωση Force Desing 2030. Σύμφωνα με το σχεδιασμό Force Desing 2030 του Σώματος Πεζοναυτών, η 2η Επιλαρχία Αρμάτων αναστέλλει την λειτουργίας της προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η δυνατότητα του Σώματος Πεζοναυτών να διενεργεί ναυτικές εκστρατευτικές επιχειρήσεις.

Η 30σέλιδη έκθεση περιγράφει το σχέδιο εκσυγχρονισμού του Σώματος Πεζοναυτών σύμφωνα με την Στρατηγική Εθνικής Άμυνας και προβλέπει την εφαρμογή του εντός των διαθέσιμων οικονομικών πόρων. Θα πρέπει να υλοποιηθεί σεβόμενο την ιστορία των USMC.

Οι USMC επιστέφουν, από το “δεύτερο Στρατό Ξηράς”, πίσω στις ναυτικές τους ρίζες, στην προστασία πλοίων στην θάλασσα, τις αποβάσεις και τις μάχες σε αμφισβητούμενες ακτογραμμές, ώστε να προετοιμαστούν για την μελλοντική σύγκρουση με τους σχεδόν ομότιμους αντίπαλους όπως η Κίνα.

Πηγή: defence-blog.com

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: