Η COHEMO, μια ισπανική εταιρεία που ειδικεύεται στην προμήθεια και την παροχή τεχνικών υπηρεσιών και υπηρεσιών συντήρησης στον αμυντικό τομέα και έχει έδρα στην Μαδρίτη, διοργάνωσε εκπαιδευτική κλάση με θέμα «προκεχωρημένη συντήρηση άρματος μάχης Leopardo 2E».

Η εκπαίδευση έλαβε χώρα από 12 ως 23 Απριλίου και διοργανώθηκε από διαφορετικά στελέχη του τμήματος μηχανικής και του εργοστασίου παραγωγής της εταιρείας σε 11 μέλη του 1ου Εργοστασίου Συντήρησης Τεθωρακισμένων (PCMASA) που αποτελούνταν απο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό.

Το αντικείμενο της εκπαίδευσης εστιάστηκε στην αποσυναρμολόγηση, ρύθμιση οδοντωτών κινητήριου τροχού, ρύθμιση εδράνων πλανητικού συστήματος μετάδοσης κίνησης και την συναρμολόγηση.

Η εκπαίδευση περιλάμβανε θεωρητικά και πρακτικά αντικείμενα. Όσον αφορά το θεωρητικό μέρος, περιλάμβανε την μελέτη των στοιχείων της τελικής μετάδοσης κίνησης, την θέση που καταλαμβάνουν μέσα στο υποσύστημα και τις δυνάμεις που δέχονται, όλα σύμφωνα με την θεωρία της μηχανικής. Όσον αφορά το πρακτικό μέρος, τα ανωτέρω περιγραφόμενα αντικείμενα τέθηκαν υπό πρακτική εξάσκηση, όπου κάθε εκπαιδευόμενος, ακολουθώντας τις υποδείξεις των εκπαιδευτών, εκτέλεσε βήμα-προς-βήμα τις φάσεις για την επισκευή αυτών των στοιχείων.

Στο τέλος της εκπαίδευσης απονεμήθηκε σε κάθε εκπαιδευόμενο βεβαίωση παρακολούθησης της προκεχωρημένης εκπαίδευσης.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: