Ιταλία: Άρχισαν οι τελικές δοκιμές του C-27J Next Generation

Η εταιρεία Leonardo εξασφάλισε τον πρώτο πελάτη για την βελτιωμένη έκδοση του μεταφορικού αεροπλάνου C-27J με την πρώτη παράδοση του να έχει προγραμματιστεί για το 2021.

Η Leonardo άρχισε τις τελικές δοκιμές του C-27J Next Generation (NG) το οποίο διαθέτει νέο εξοπλισμό, νέα αεροπορικά βοηθήματα (Avionics) και εξελιγμένα αεροδυναμικά στοιχεία, αυτά τα συστήματα θα αυξήσουν τις υφιστάμενες επιδόσεις του αεροπλάνου. Το πρώτο C-27J της νέας διαμόρφωσης θα παραδοθεί το 2021 σε μη κατονομαζόμενο πελάτη.

Οι επιδόσεις και η αξιοπιστία του C-27J Spartan συνεχίζουν να εξελίσσονται ως η καλύτερη απάντηση στις ανάγκες των πελατών του. Προωθώντας την προσαρμοστικότητα και την ευελιξία αποστολής, το C-27J προσφέρει ένα ολοένα αυξανόμενο πεδίο λύσεων αποστολής, το οποίο προσαρμόστηκε ως απάντηση τις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι χειριστές.

Ο Μάρκο Ζοφ, ο διευθυντής του τμήματος αεροσκαφών της Leonardo, δήλωσε: “Το βελτιωμένο C-27J φέρνει την απαράμιλλη ποιότητα και τις ικανότητες του Spartan στο επόμενο, ανώτερο επίπεδο. Οι χειριστές του θα επωφεληθούν από τα σύγχρονα avionics, τις αυξημένες επιδόσεις και την αποδοτικότητα. Το Spartan εκφράζει την ουσία της εθνικής ασφάλειας, αποδεικνύοντας οτι είναι το καλύτερο μέσο για τις Ένοπλες Δυνάμεις, τις στρατιωτικές επιχειρήσεις και τη θεμελιώδη συνεισφορά τους στην υποστήριξη του πληθυσμού και την αντιμετώπιση καταστροφών.

Σήμερα, το C-27J διαθέτει ολοκληρωμένες βελτιώσεις με νεα avionics και αεροδυναμικά στοιχεία με νέα ακροπτερύγια για βελτιωμένη επιχειρησιακή απόδοση ακόμη και καλύτερες επιδόσεις. Το Spartan, το οποίο εχει εκτελέσει αποστολές σε όλες τις ηπείρους με αριθμό εκλεκτών Αεροποριών, χρησιμοποιείται στα πιο απαιτητικά επιχειρησιακά περιβάλλοντα του κόσμου – από τις Άνδεις ως το Αφγανιστάν- για στρατιωτικές μεταφορές, ρίψεις αλεξιπτωτιστών και φορτίων, υποστήριξη στρατευμάτων εκεί που σταματάει η στρατηγική υποστήριξη και αρχίζει η τακτική υποστήριξη (“Last Tactical Mile”), ειδικές επιχειρήσεις, ανθρωπιστική βοήθεια και αντιμετώπιση καταστροφών.

Το C-27J Spartan έχει παραγγελθεί ήδη από τις Αεροπορίες των Ιταλίας, Ελλάδας, Βουλγαρίας, Λιθουανίας, Ρουμανίας, Σλοβακίας, Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Αυστραλίας, Περού, Κένιας, Μαρόκου, Τσάντ και άλλης αφρικανικής χώρας σε σύνολο 85 αεροσκαφών.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.