Από Σάββας Δ. Βλάσσης, πηγή: doureios.com

To “005”, αρχικό αεροσκάφος που θα χρησιμοποιηθεί ως πρωτότυπο αναβαθμισμένου F-16V Block 72 για την Πολεμική Αεροπορία, εισήλθε σήμερα σε υπόστεγο της ΕΑΒ, ώστε να αρχίσει σε εύλογο χρονικό διάστημα η έναρξη εγκαταστάσεως των προβλεπόμενων υποσυλλογών ηλεκτρονικών συστημάτων.

Το F-16, θα προετοιμασθεί από προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο θα εκτελέσει εργασίες ελέγχου και προετοιμασίας του. Η διαδικασία θα διαρκέσει μία εβδομάδα, οπότε εν συνεχεία θα αρχίσουν οι εργασίες από το προσωπικό της ΕΑΒ, υπό την επίβλεψη της Lockheed Martin.

Το “005” μεταφέρθηκε σε διαφορετικό υπόστεγο της ΕΑΒ, από αυτό που είχε προβλεφθεί αρχικώς, με σκοπό να μην παραταθεί η καθυστέρηση στο αρχικό χρονοδιάγραμμα. Και αυτό, επειδή ακόμη αργούν οι εργασίες προς αποκατάσταση της στεγανοποιήσεως που αντιμετωπίζει το υπόστεγο που είχε επιλεγεί για την εκτέλεση του προγράμματος.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: