Από Σάββας Δ. Βλάσσης, πηγή: doureios.com

Την διάθεση οχημάτων Typhoon GSS-300 και στην ΕΚΑΜ έχει δρομολογήσει η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, προς κάλυψη των ιδιαιτέρων αναγκών τους.

Τα οκτώ Ανθεκτικά σε Νάρκες Τεθωρακισμένα Οχήματα (MRAP) τύπου Typhoon GSS-300 που τελούσαν σε καθεστώς κατασχέσεως και αποφασίσθηκε τον περασμένο Μάρτιο να διατεθούν στην ΕΛΑΣ, αποδίδονται σταδιακώς σε επιχειρησιακή χρήση, μετά από εργασίες συντηρήσεως και την παρακολούθηση από προσωπικό σεμιναρίου οδηγήσεως.

Για τις ανάγκες των ΕΚΑΜ Αθηνών και Θεσσαλονίκης, έχει αποφασισθεί να διατεθεί από ένα όχημα. Τα συγκεκριμένα οχήματα έχουν βαφτεί ήδη σε μαύρο χρώμα και διαφέρουν σε σχέση με τα υπόλοιπα που βάφτηκαν στην μπλε απόχρωση.

Έξι οχήματα έχουν αναπτυχθεί με τις αστυνομικές δυνάμεις στον Έβρο, τρία στον βόρειο και τρία στον νότιο τομέα. Λόγω της μακράς ακινησίας, παρουσιάζουν αρκετές βλάβες.

Από τα δύο οχήματα που βρίσκονται στην Αθήνα ακόμη, το ένα έχει ήδη βαφτεί μαύρο και θα ακολουθήσει και το δεύτερο, καθώς όλα αρχικώς βάφτηκαν μπλε.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: