Επίσκεψη Α/ΓΕΕΘΑ στη φρεγάτα “ΣΑΛΑΜΙΣ” (ΓΕΕΘΑ)

Την Τρίτη 5 Αυγούστου 2014, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος συνοδεύοντας τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας
κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο επισκέφθηκε τη Φ/Γ “ΣΑΛΑΜΙΣ” όπου και συνεχάρη το προσωπικό για την επιτυχή διεξαγωγή της επιχείρησης “ΑΓΗΝΩΡ”.

Επίσκεψη Α/ΓΕΕΘΑ στη φρεγάτα “ΣΑΛΑΜΙΣ” (ΓΕΕΘΑ)

Επίσκεψη Α/ΓΕΕΘΑ στη φρεγάτα “ΣΑΛΑΜΙΣ” (ΓΕΕΘΑ)

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε,  ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων:

«Βρίσκομαι εδώ για να σας δώσω τα εύσημα της Πολιτείας και την ευγνωμοσύνη μας γιατί αποδείξατε με αυτή την επιχείρηση, που ευτυχώς έληξε χωρίς κανένα πρόβλημα, το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό και συνολικά οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.[vimeo http://vimeo.com/102637228]

Βιώνουμε μία δύσκολη περίοδο στη χώρα και η Ελλάδα παραμένει ενεργός στο γεωπολιτικό της περιβάλλον, έχοντας ως ισχυρό μέσο και εργαλείο στα χέρια της το εθνικό αμυντικό μας σύστημα, το οποίο πέραν του αντικειμενικού του σκοπού, που είναι η προάσπιση της ακεραιότητας και της ανεξαρτησίας της χώρας, είναι πάντοτε έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε τι που συμβάλλει στη σταθερότητα, στην ειρήνη και την ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή η οποία, όπως γνωρίζετε, διανύει μία περίοδο αστάθειας και αβεβαιότητας…Επίσκεψή ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ (5/8/14)

…Με άριστο σχεδιασμό, με υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και με απαράμιλλο φρόνημα, ανταποκριθήκατε σε αυτή την αποστολή και τη φέρατε αισίως εις πέρας. Και εδώ ακριβώς θα ήθελα να κάνω μία ειδική αναφορά σε κάτι που δεν πρέπει να ξεφεύγει από την προσοχή μας: ότι όλα αυτά που διαθέτουμε δεν θα είχαν καμία αξία αν δεν υπήρχε η ψυχή, το φρόνημα των στελεχών των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.Επίσκεψή ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ (5/8/14)

Σήμερα δεν παίρνετε μόνο τα εύσημα και την αναγνώριση της ελληνικής Πολιτείας, αλλά και των χωρών, πολίτες των οποίων βρίσκονταν ανάμεσα στους 186, που εκφράζουν δημόσια και επίσημα την ευγνωμοσύνη τους στην Ελλάδα.Επίσκεψή ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ (5/8/14)

Όλοι εμείς, η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία ήμασταν καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχείρησης κοντά σας, με τη σκέψη και την ευχή να γυρίσετε πίσω ασφαλείς. Γιατί πίσω από εσάς βρίσκεται βεβαίως η μεγάλη οικογένεια του Πολεμικού Ναυτικού και των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά πάνω από όλα για τον καθένα και την κάθε μία από εσάς είναι η οικογένειά σας, οι γονείς σας, τα αδέρφια σας, οι συγγενείς σας, οι φίλοι σας, που ναι μεν ήσαν εκεί στέλνοντάς σας μηνύματα αγάπης, κάνοντας την προσευχή τους, αλλά που βαθιά μέσα τους είχαν και την αγωνία για κάτι που ενδεχομένως θα μπορούσε να προκύψει.Επίσκεψή ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ (5/8/14)

Θέλω να σας παρακαλέσω εκ μέρους της ελληνικής Πολιτείας να μεταφέρετε και στις οικογένειές σας, τις ευχαριστίες μας και την αναγνώριση της δικής τους συμβολής στο να κρατάτε εσείς ψηλά το φρόνημά σας.Επίσκεψή ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ (5/8/14)

Αυτά είναι, τα στοιχεία που συνέθεσαν αυτή την αποστολή: ο δικός σας επαγγελματισμός, το θάρρος, το αξιόμαχό σας, οι αρχές και οι αξίες που σας συνοδεύουν κατά τη διάρκεια όλης της σταδιοδρομίας σας στο ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό…Επίσκεψή ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ (5/8/14)

…Θέλω να σας ευχαριστήσω, να σας ευχηθώ να είναι ο δρόμος σας πάντοτε ασφαλής, να αναλαμβάνετε αποστολές και να τις φέρνετε εις πέρας, να νιώθετε την υπερηφάνεια που συνοδεύει την επιτυχία μίας τέτοιας αποστολής αλλά και την αναγνώριση, την ευγνωμοσύνη και την αγάπη του ελληνικού λαού, της ελληνικής κοινωνίας, που αυτούς τους δύσκολους καιρούς παίρνει από την μεγάλη οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων μηνύματα θάρρους, αυταπάρνησης και αφοσίωσης στο καθήκον.Επίσκεψή ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ (5/8/14)

Εύχομαι καλή τύχη στο δρόμο σας και να νιώθετε ότι όλοι είμαστε υπερήφανοι γιατί υπάρχετε και θέλουμε να κρατήσετε ψηλά το φρόνημά σας, την αξιοσύνη σας και την προσήλωση στη σημαία μας που κυματίζει υπερήφανα και με κύρος σε κάθε γωνιά του πλανήτη.Επίσκεψή ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ (5/8/14)

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι πάντοτε να είναι ασφαλείς οι επιχειρήσεις και οι αποστολές που αναλαμβάνετε, γιατί πίσω σας υπάρχει η Πατρίδα, οι Ένοπλες Δυνάμεις και οι οικογένειές σας».Επίσκεψή ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ (5/8/14)Χαιρετισμός ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου κατά την επίσκεψή του στη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ (5/8/14)Χαιρετισμός ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου κατά την επίσκεψή του στη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ (5/8/14)Χαιρετισμός ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου κατά την επίσκεψή του στη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ (5/8/14)Χαιρετισμός ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου κατά την επίσκεψή του στη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ (5/8/14)Επίσκεψή ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ (5/8/14)Επίσκεψή ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ (5/8/14)Επίσκεψή ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ (5/8/14)Επίσκεψή ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ (5/8/14)Επίσκεψή ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ (5/8/14)Επίσκεψή ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ (5/8/14)

5 Σχόλια

  • Δούκας Γαϊτατζής

   Έλα τώρα… με αυτά που γράφεις αδικείς τον εαυτό σου!
   Ανέκαθεν οι στρατιωτικοί δεν είχαν από την πολιτεία την ηθική, κοινωνική και οικονομική αναγνώριση που τους αξίζει πραγματικά!
   Αυτό είναι, δυστυχώς, το τίμημα της “στολής” στην Ελλάδα!
   Κανένας από τους στρατιωτικούς δεν είναι αυτό που γράφεις στο σχόλιο σου, για το οποίο είναι η πρώτη και τελευταία φορά που ανεβάζω σχόλιο τέτοιου είδους, είναι επαγγελματίες με οικογένειες που εργάζονται μεθοδικά και αθόρυβα.

   Απάντηση
   • Προβοκάτωρ

    Στην ηγεσία αναφέρομαι.
    Αφού δεν μπορείς να καταλάβεις τον υπαινιγμό και το τραγελαφικό που περιγράφει η ανωτέρω ανάρτηση..

   • Προβοκάτωρ

    Δεν ταιριάζει αυτός ο χαρακτηρισμός στην ηγεσία και δη στην πολιτική,τουλάχιστον για τη συγκεκριμένη περίπτωση?

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: