Τρία συνολικά Σμήνη Συντήρησης μαζί με το Γραφείο Επιθεώρησης, το Γραφείο Ελέγχου Συντήρησης και το Γραφείο Εκπαίδευσης Τυποποίησης είναι η δομή που εξασφαλίζει καθημερινά το αξιόμαχο των Block 52 της Μοίρας των “Φαντασμάτων” της Λάρισας.

“Αντίπαλος εδώ, σε αυτήν την περίπτωση, είναι το λάθος, η απροσεξία και ο χρόνος. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι μόνο η νίκη και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να πάμε σε παράταση -σε εισαγωγικά- αν δεν έχουμε κάποιο υλικό ή κάποια συσκευή που την περιμένουμε για να υλοποιήσουμε μια εργασία συντήρησης και μόνο τότε αυτό είναι στο μυαλό μας. Νίκη εννοούμε ότι αποδίδουμε έγκαιρα το αεροσκάφος”. Επισμηναγός (Μ) Βασίλειος Μαρουδής Αρχιμηχανικός 337Μ.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: