Μετά την ορκωμοσία και την τοποθέτηση τους στις Μονάδες της Εθνικής Φρουράς, οι Οπλίτες της 2019 ΕΣΣΟ ακολουθούν ένα πρόγραμμα ταχύρρυθμης προσαρμογής και εκπαίδευσης (Πρώτο Στάδιο Εκπαίδευσης).

Με την εισαγωγή καινοτόμων μεθόδων και νέας φιλοσοφίας στη διαδικασία της κατάταξης και ακολουθώντας ένα πιο πλούσιο και στοχευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, οι νέοι στρατιώτες προσαρμόστηκαν ευκολότερα και ταχύτερα στη στρατιωτική ζωή και ολοκληρώνουν σύντομα το πρόγραμμα του Σχολείου Μαχητού, αναβαθμίζοντας ποιοτικά και ενισχύοντας ποσοτικά το ανθρώπινο δυναμικό και την μαχητική ικανότητα της Εθνικής Φρουράς.

Το πρόγραμμα του Σχολείου Μαχητού είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και η εκπαίδευση έντονη. Οι Οπλίτες ανταποκρινόμενοι στις αυξημένες απαιτήσεις και επιδεικνύοντας εξαιρετική ικανότητα αφομοίωσης των νέων πληροφοριών, αποκτούν γνώσεις και εξελίσσουν ικανότητες, εφόδια τα οποία θα χρησιμοποιήσουν στη συνέχεια της θητείας τους.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου, η εκπαίδευση θα συνεχιστεί στις Μονάδες με εξειδίκευση για κάθε Σώμα και Οπλικό Σύστημα έτσι ώστε να είναι έτοιμοι και με βελτιωμένη αυτοπεποίθηση να αναλάβουν τα νέα τους καθήκοντα τον επόμενο μήνα.

3 Σχόλια

 1. anast

  ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΟΣΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
  ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ 800000, ΑΛΛΟΙ 3.5-4000000 ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 7500000 ΛΑΘΡΟ!
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ!

  Απάντηση
  • npo

   Απόλυτη ακρίβεια δεν μπορεί να υπάρξει καθώς τα νούμερα μεταβάλλονται συνεχώς λόγω μεταβαλλομένων χρονικά ροών εισόδου-εξόδου. Αλλά νομίζω τα τελευταία στοιχεία αναφέρουν γύρω στους 143,000,000 (εκατόν-σαράντα-τρία εκατομμύρια) λάθρο 🙂

   άδειες διαμονής εδώ: http://www.immigration.gov.gr/web/guest/miniaia-statistika-stoixeia
   αιτήσεις για άσυλο εδώ : http://www.immigration.gov.gr/web/guest/statistika-stegasis

   Απάντηση
   • anast

    προφανῶς θά ἀναφέρεσαι σέ 143000000 λάθρο στήν εὐρώπη, διότι 143000000 ἐδῶ δέν θά σοῦ ἔγραφα αὐτές τίς γρμμές θά εἶχαν μπῆ στό σπίτι μου μέ τό ἔτσι θέλω καί θά μέ εἶχαν πετάξει ἔξω μέ τίς κλωτσιές, σάν τά μυρμήκγια τής ζούγκλας!

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: