Τον Αύγουστο άσκηση με περισσότερα από 100 αεροπλάνα και ελικόπτερα στην νότια Ρωσία

MOSCOW REGION, RUSSIA - JUNE 26, 2019: A Sukhoi Su-35S fighter jet performs a demonstration flight at the Army 2019 International Military Technical Forum. Gavriil Grigorov/TASS Ðîññèÿ. Ìîñêîâñêàÿ îáëàñòü. Ìíîãîöåëåâîé ñâåðõìàíåâðåííûé èñòðåáèòåëü Ñó-35Ñ ïîêîëåíèÿ 4++ âî âðåìÿ ïðîëåòîâ àâèàöèè â ðàìêàõ V Ìåæäóíàðîäíîãî âîåííî-òåõíè÷åñêîãî ôîðóìà "Àðìèÿ-2019". Ãàâðèèë Ãðèãîðîâ/ÒÀÑÑ

Περισσότερα από 100 αεροπλάνα και ελικόπτερα θα συμμετάσχουν στην μεγάλης κλίμακας άσκηση που θα πραγματοποιηθεί στην νότια Ρωσία απο 6-16 Αυγούστου, όπως γνωστοποίησε στους δημοσιογράφους την Τετάρτη η Νότια Στρατιωτική Περιφέρεια της Ρωσίας.

“Περισσότερα από 100 αεροπλάνα και ελικόπτερα της Αεροπορίας και των Πυραυλικών Δυνάμεων της 4η Στρατιάς της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας θα συμμετάσχουν στην προγραμματισμένη άσκηση συνδυασμένων όπλων”, ανέφερε η υπηρεσία τύπου.

Οι αεροπορικές επιχειρήσεις θα λάβουν χώρα από την Κριμαία μέχρι την Κασπία Θάλασσα, από την Αμπχαζία μέχρι την περιφέρεια Αστραχάν. Κατά το πρώτο σκέλος των ασκήσεων, η ρωσική Αεροπορία θα αποκρούσει τις “εχθρικές” επιθέσεις στις περιφέρειες Ροστόφ και Κρασνοντάρ και στην Κριμαία και έπειτα θα μετασταθμεύσει σε επιχειρησιακά αεροδρόμια στην Αστραχάν, την Σταυρούπολη και την Βόρεια Οσετία.

Η ρωσική Αεροπορία θα αποκρούσει, επίσης, επίθεση πυραύλων κρουζ μαζί με έξι πλοία του ρωσικού Στόλου Μαύρης Θάλασσας.

Απόδοση/Μετάφραση απο το TASS.com για την Προέλαση.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.