Παρουσίαση του NXT 360 με θωράκιση Tacticam

©ArmyRecognition.com | Το NXT 360 της AM General με θωράκιση Tacticam

Η εταιρεία επιγείων οχημάτων, AM General, παρουσίασε τα καινοτόμα και ποικίλα προϊόντα και υπηρεσίες της στη Διεθνή Αμυντική Έκθεση και Διάσκεψη (IDEX) που πραγματοποιείται στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο Αμπού Ντάμπι απο 17 με 21 Φεβρουαρίου 2019.

“Η IDEX 2019 ειναι μια εξαιρετική ευκαιρία για την AM General ωστε να παρουσιάσουμε τα προϊόντα και υπηρεσίες στους διεθνείς πελάτες μας,” δήλωσε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, της Διεθνούς Άμυνας, στην AM General, Νγκιγιέν Τρινχ. “Ως ένας διατερματικός πάροχος ηγετικών επίγειων οχημάτων συστημάτων, η AM General ειναι έτοιμη να υποστηρίξει τους πελάτες μας ειτε μέσω της παροχής ειδικοποιημένων οχημάτων, υποστηρίζοντας τις ανάγκες εκσυγχρονισμού, ή παρέχοντας εγχώριες υπηρεσίες παραγωγής.”

Η AM General παρουσίασε το NXT 360 με θωράκιση Tacticam. Το NXT 360 ειναι το επαναστατικό ελαφρύ τακτικό όχημα που διαθέτει περισσότερη ισχύς, μεγαλύτερο μεικτό βάρος οχήματος (GVW), καλύτερη οδήγηση και χειρισμό και καλύτερη συνολική προστασία. Το NXT 360 στην IDEX διαθέτει επίσης ενα επιπρόσθετο επίπεδο προστασία χρησιμοποιώντας παραλλαγή τεχνολογίας 3D. Η Tacticam ειναι ένα εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης παθητικής υπογραφής. Αυτό το εξαιρετικά ανθεκτικό σύστημα παραλλαγής χρησιμοποιεί τα πρόσφατα υλικά, επενδύσεις και σοφιστικέ μηχανική για την ελαχιστοποίηση της υπογραφής του οχήματος σε πολλά φάσματα.

Το σύστημα Tacticam μπορεί να προσαρμοστεί στο NXT 360 και τις απαιτήσεις των πελατών για την ελαχιστοποίηση υπογραφής. Διαθέτει τυχαίο, διασπαστικό μοτίβο που μιμείται τις παραλλαγές φωτεινότητας και αντιθέσεων των φυσικών περιβαλλόντων. Μπορούν επίσης να εφαρμοστούν πρότυπα παραλλαγής.

©ArmyRecognition.com | Το HMMWV Hawkeye 105mm SPH της AM General

Η AM General παρουσίασε επίσης το Αυτοκινούμενο Οβιδοβόλο HMMWV Hawkeye 105mm που αυξάνει σημαντικά τα επίπεδα κινητικότητας, ικανότητας επιβίωσης και φονικών ικανοτήτων για τις μονάδες ελαφριού πεζικού με αποστολές αερομεταφοράς και αεροπορικής εφόδου. Ευκόλως μεταφερόμενο και αναρτημένο από γάντζο μεταφοράς εξωτερικού φορτίου ελικοπτέρου, αερομεταφερόμενο, το HMMWV Hawkeye αυξάνει άμεσα την ετοιμότητα και την επιχειρησιακή ισχύ. Το σύστημα HMMWV Hawkeye βελτιώνει επίσης την αποδοτικότητα του προσωπικού και εχει μικρό ίχνος διοικητικής υποστήριξης που επωφελείται από τις υφιστάμενες ικανότητες πυροβολικού με στόχο την μείωση των εκπαιδευτικών επακόλουθων.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν: Ενσωμάτωση απαράμιλλης τεχνολογίας Hybrid Soft Recoil, ολμοστάσιο, βολή και αλλαγή θέσης κάτω των τριών λεπτών – πραγματική ικανότητα Βάλλω και Μετακινούμαι, απρόσκοπτα άμεσα και έμμεσα πυρά σε 360 μοίρες (6400 mils), καμία άλλη πλατφόρμα δεν τα παρέχει αυτά. Προσφέρει, σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο, το ελαφρύτερο, πιο ευέλικτο, αυτοκινούμενο οβιδοβόλο 105 χιλ.

Απόδοση/Μετάφραση από το ArmyRecognition.Com για την Προέλαση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Μία Απάντηση

  1. Όσον αφορά την αποφυγή αποκάλυψης με την παραλλαγή που παρουσιάζουν στο HUMVEE(που φαίνεται σαν σκαλιστή πέτρα), δεν είμαι σίγουρος ότι προσφέρει περισσότερα απο τα συστήματα που προτείνουν οι ανταγωνιστές για στρατιωτικά οχήματα.
    Επιπλέον, αν θυμάμαι σωστά, οι μη-επίπεδες επιφάνειες έχουν αποδειχθεί προβληματικές στο ξέπλυμα, σε περιπτώσεις που γίνεται χρήση όπλων/μέσων ΡΒΧ πολέμου, για αυτό αποφεύγεται η πληθωριστική εφαρμογή «anti-slip» π.χ. στις εξωτερικές επιφάνειες αρμάτων μάχης(σύμφωνα πάντα με αναφορές ειδικών).

    View post on imgur.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.