Τεθωρακισμένα: Συμμετοχή αντιπροσωπείας στο συνέδριο ITEC 2019, στην Σουηδία

Φέτος το διεθνές ετήσιο συνέδριο στρατιωτικής εξομοίωσης και εκπαίδευσης ITEC έλαβε χώρα από 14 ως 16 Μαΐου στην Στοκχόλμη, στην Σουηδία. Πρόσφατα η ITEC αποδέσμευσε βίντεο με στιγμιότυπα από το συνέδριο.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, η χώρα μας συμμετείχε με δύο στελέχη των Τεθωρακισμένων, έναν Επίλαρχο και μια Λοχία.
Η χώρα μας επισκέπτεται την ITEC ανελλιπώς από το 2014 με την παρουσία στελεχών του Στρατού.

Η ITEC είναι ένα ετήσιο συνέδριο που συγκεντρώνει εκπροσώπους των Ένοπλων Δυνάμεων, της Βιομηχανίας και της Ακαδημαϊκής Κοινότητας για να επικοινωνήσουν και να διαμοιράσουν τις γνώσεις τους στους διεθνείς τομείς της στρατιωτικής εκπαίδευσης και εξομοίωσης.

Η εκδήλωση, παρουσιάζει μία μοναδική επισκόπηση στα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα και προσφέρει στους επισκέπτες την πλατφόρμα για να συζητήσουν τις εξελίξεις στη διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά και να ανταλλάξουν ιδέες σχετικά με τις μελλοντικές απαιτήσεις της στρατιωτικής εκπαίδευσης και εξομοίωσης.

Στιγμιότυπο απο το βίντεο

Η λειτουργία της εκδήλωσης έχει ξεκινήσει πριν από 28 χρόνια, έχει ελεύθερη είσοδο και παρουσιάζει μέσω συνεδρίων τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίες κορυφαίων οργανισμών, όπως επίσης και μοναδικές ευκαιρίες συνεργασιών.

Το επόμενο συνέδριο, ITEC 2020, θα πραγματοποιηθεί από 28 ως 30 Απριλίου 2020 στο Λονδίνο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.