“Εδώ υποδεχόμαστε όλους τους Οπλίτες, Στρατεύσιμους και Στελέχη, οι οποίοι στην ουσία εφαρμόζουνε επ’ ακριβώς τις γνώσεις τις οποίες έχουν αποκτήσει από τα σχολεία ειδικότητας αλλά και την κατεξοχήν ειδικότητα, την οποία έχουν αποκτήσει τα Στελέχη, με σκοπό, πάντα, να εκπαιδευτούν επι της πράξης, επί του πρακτέου, και να εφαρμόσουν εκατό τοις εκατό τις γνώσεις τις οποίες έχουν αποκτήσει από τα αντίστοιχα σχολεία”. Επίλαρχος Απόστολος Τούφας Διοικητής Ίλης Πεδίου Βολής Λιτοχώρου.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: