Το περουβιανό κρατικό ναυπηγείο Servicios Industriales de la Marina (SIMA) ξεκίνησε την φάση εκσυγχρονισμού του υποβρυχίου Αντοφαγάστα [BAP Antofagasta (SS-32)], ενός από τα υποβρύχια πετρελαιου-ηλεκτρικά Type 209/1200 του περουβιανού Ναυτικού, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία στα τέλη Δεκεμβρίου.

Το Ναυτικό του Περού εκτελεί πρόγραμμα για την επέκταση της επιχειρησιακής ζωής των τεσσάρων πετρελαίου-ηλεκτρικών υποβρυχίων Type 209/1200 για τουλάχιστον ακόμα μία δεκαετία.

Οι εργασίες στο πρώτο υποβρύχιο, BAP Chipana (SS-34), ξεκίνησαν τον Δεκεμβρίου 2017 και το Ναυτικό ανακοίνωσε ότι αναμένει το BAP Chipana (SS-34) να επιστρέψει στην υπηρεσία μέχρι το τελευταίο τρίμηνο του 2020.

Ενώ έχει ξεκινήσει τον εκσυγχρονισμό των 209, η Λίμα διαπραγματεύεται την απόκτηση δύο μεταχειρισμένων υποβρυχίων από την Βραζιλία.

Alejandro Sanchez

Απόδοση/Μετάφραση απο το Janes.com για την Προέλαση.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: